HA a Fidesz szerint a Magyar reformok "működnek", és "dübörög" a gazdaság, akkor mi ez a lesújtó GDP adat, ami Viktorékat is meglepte?
ma 17:50
Nem kell okoskodni, mert te is abba a nyájba tartozol, mint az az analfabéta, akinek te igazat adtál :D
Azt nem vetted észre, hogy a "jobban teljesít" szót hogy írta la?
"Jobbantejjesít"
Eleinte azt hittem, hogy Schmitt Pál kommentelt nekem :D
Inkább Gyurcsány, mint ez a jelenlegi, orosz nyalonc, Brüsszel ellenes, szabdságharcos, erőszakos, gátlástalan, cinikus, képmutató, áldemokrata, megalomániás, hataloméhes DIKTÁTOR!
Szándékosan és OKKAL teszem Viktorról ezt a jelzőt, mert amit művel, az már NEM Miniszterelnökhöz méltó!
Gondolok én a félelemkeltésre, uszításra, zsarolásra!
Szerinted megteheti egy Miniszterelnök, hogy iskolából rúgasson ki tanárokat, csak mert fel mer szólalni a kormány ellen?
Azt megteheti, hogy eljárást indíttat egy olyan ember ellen, aki tüntetni mer és megvonják tőlük a TB-t?
Megteheti egy Miniszterelnök?
megteheti azt is, hogy utánunk kémkednek, azok után, akik szívükből utálják a Fidesz-KDNP-t?
Megteheti azt, hogy Állami ünnepen a megemlékezésbe belekeveri a migrációt és a Brüsszel ellenességet?
Csinált ilyeneket Gyurcsány?
"Viktor legalább befejezte azokat."
Mit fejezett be?
Akkor mi a helyzet a 3-as metróval, okoska?
Arról nem beszélsz?
Miért gyulladnak ki folyamatosan a kocsik és miért nem tudják normálisan biztosítani a metrópótlást?
A buszok is sorra adják fel a harcot útközben, így teljes a káosz a tömegközlekedésben!
Neked ez "jó" cselekedet?
Ne mondd már nekem, hogy Gyurcsány a hibás a Devizahitel miatt!
Olvasd el ezt a cikket!
2001-be vezették be a Devizahitelt!
Ki is volt akkor kormányon?
Gyurcsány?
Nem!!!
ORBÁN VIKTOR!!!
"A hármas metrók meg azért gyulladnak ki, mert a 2002-2010 ráfordított milliárdok eltüntek,de semmi nem lett kicserélve, felujítva."
Oltári hülye vagy, ha ezért is az elmútnyócévet okolod!
Csak azért gyullad ki most is a 3-as metró, mert Gyurcsány a hibás???
És ha elolvastad volna a cikket, te m@j0m, láthatnád, hogy 2001-be vezették be a devizahitelt, úgyhogy ezért kár lenne az MSZP-t okolni!
Akkor mondj már valamit, hogy miért jó neked a Fidesz? :D
Mit tudsz felhozni érveket, amik mellette szólnak? :D
Ne támadj vissza, hogy "Akkor te is mondj..."!!!
NEM!!!
Előbb TE válaszolj a kérdéseimre!
Látszatjólét az most is van, nyugodt lehetsz!
Amit minden nap mondanak, hogy "A magyar reformok működnek"...
Benéztél már te a kórházakba?
Láttad, mi uralkodik ott?
Ha nem voltál, akkor nézz be, és megtudod, hogy "működnek" a reformok!
Marha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!