Mi volt ez a "Kell még valamit mondano Ildikó? " Gyurcsánytól?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 14:08
2/13 anonim válasza:
Az ápolónőtől kérdezte. Már türelmetlenül várta, hogy mehessen vissza hintázni Napóleonnal.
3/13 anonim válasza:
Öszödi beszéd utolsó mondata. Ajánlom a teljes beszédet.
4/13 anonim válasza:
"Ki az a Gyurcsány?"
Egy feltűnési viszketegségben szenvedő, cezaromán, agresszív, szemkilövető, hazug bolsevik, elmeroggyant tolvaj.
5/13 A kérdező kommentje:
én aki nem tudtam mire utal, az egész beszédét hülyévé tette, mármint még hülyébbé, mint amilyen volt, mert azt sugallta, hogy nem is őszintén mondja, és ezt be is vallja
2016. máj. 26. 17:44
6/13 anonim válasza:
""Ki az a Gyurcsány?"
Egy feltűnési viszketegségben szenvedő, cezaromán, agresszív, szemkilövető, hazug bolsevik, elmeroggyant tolvaj."
Így van! Rajta már csak az a mocskos orbán tesz túl. Le velük!
7/13 anonim válasza:
Kár, hogy nem a börtönőrtől kérdezte! :D
8/13 anonim válasza:
1es hát Gyuri, a csányi. Vagy Csányi Gyuri..
10/13 estibálint válasza:
Akik elme-roggyantnak mondják, azoknak üzenem, hogy ne magukból induljanak ki. Aki meg bolseviknek nevezte... hát azon meghaltam xDD Életemben nem röhögtem ilyen jót, azon a hülye beképzelt fszon xD Komolyan emberek, szerintetek tényleg jobb lett ez az ország?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!