Árokpart kérdése:
Igaz, hogy bármit lehet mondani de azt az egyet nem, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nem jó politikus?
Figyelt kérdés
Következőre gondolok. Ma van az öszödi beszéd évfordulója. Ott ugye Gyurcsány Úr elég markánsan rendesen megmondta az akkori nem igazságot hanem inkább a reális lehetőségeket, hogy mit várhatnak az emberek a kormányától. Na most ez akkor nagyon fordítva sült el, az emberek inkább a feléjük vetett gyűlöletnek vették. Ugyanez bizony Orbán Úrról egyáltalán nem mondható el. Persze rengetegen nem szeretik, de , hogy közutálatnak sem örvend mint annak idején Gyurcsány az is biztos. Azért Orbán Viktor abban jobb szerintem mint politikus, hogy azért olyan mellbevágóan népszerűtlen intézkedést nem hozott, amik voltak 2010-12-ig azoknak is a nagy részén korrigált és bizonyos hibás gyakorlatokat megszüntetett. Még a közigazgatásban is ügyel arra az élet minden területén, hogy hatósági tekintetben az állampolgár valamiképpen az ő mentális adottságához, végzettségéhez megfelelő hatósággal, köz igazgatással találkozzon ha arra kerül sor. Így ezáltal az emberek egy esetleges akármilyen eljárást is inkább nevelő célzatúnak vesznek és ezáltal jobban tisztelik, mint Gyurcsány idején mikor inkább nála minden fordítva sült el. Ez a politikai tehetséggel függhet össze vagy mentalitással, türelemmel? Kinek mi a véleménye?2016. máj. 25. 13:02
11/12 anonim válasza:
Íme előttem egy öntudatos magyar polgár. Aki nem csinál jót neki, azt utálja. "emberek, az a feladatotok, hogy helyettem dolgozzatok nekem, tegyetek jót velem. nekem nincs kedvem hozzá, de szeretek jól élni. és ha nem teszitek, nagyon foglak utálni titeket".
12/12 anonim válasza:
Megcáfolhatatlanul: Kedves Vezetőnk a javunkat akarja.
Még nem nevelődött meg annyira a polgár, hogy oda is adja önként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!