Akik "Fideszesek" jelzővel indítják a kérdést, azok MSZPé-sek, vagy hova tartoznak?
vagy DK/MSZP/Együtt/PM szimpatizánsok, vagy a legundorítóbb embercsoport, az un. "fikázók" táborát erősíti
a kettő között van egy metszet is
általánosan az jellemző rájuk, hogy a legnagyobb bulzár gumicsontokat úgy adják elő, mintha képzett gazdászként elemezték volna a problémát, pedig a gyűlölködésen kívül nem sok érdekli őket
Te ugye most általánosítasz, kérdező?
Aki utálja a Fideszt, nem feltétlenül "MSZP"-s, vagy "terroristapárti ballibsi", hanem politikailag függetlenek is indíthatják az említett kérdést!
Azt nem értem, hogy kiket akarnak megszólítani így ezzel a jelzővel, hogy "Fideszesek".
A párt szavazóit, a szimpatizánsokat, a párttagokat vagy végül is kiket?
Én független vagyok. Ha valakikhez irányítok egy kérdést, kiemelem, hogy baloldaliak, jobboldaliak, MSZP-sek, Fideszesek, Jobbikosik, stb.
Ellenben szoktam olyan kérdéseket feltenni, ami mindenkinek szól, ilyenkor nem teszek hozzá ilyesmi jelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!