Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szidja a Fidesz Magyar...

Aki szidja a Fidesz Magyar Polgári Szövetséget, az mégis melyik pártot javasolja helyette? Indokkal.

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 15:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

# 19/20 Időpont ma 18:11

És téged ennyivel le is lehet kenyerezni? Becsődölő oktatás, egészségügy, a "független" államvezetés, az smafu... de a háromgyerekesek adómentesek. Az a fontos.

2016. máj. 24. 21:34
 22/29 anonim ***** válasza:

Kérdező,te nem bírod felfogni,hogy ebben az országban nem csak 3 gyerekesek vannak?

Én pl egyedülálló vagyok.

Nem lenne gondom azzal sem,ha támogatnák a családokat,ha mértékkel,és szociális módon tennek,tehát ne azon 3 gyerekeseket pénzeljék,akiknek amúgy is havi 300ezer felett keresnek a szüleik...

2016. máj. 24. 23:21
 23/29 A kérdező kommentje:
Én majd negyven vagyok, de már nyolcéves koromban is sírtak a tanárok, és a korházak helyzete akkor is nehéz volt.
2016. máj. 25. 01:02
 24/29 anonim ***** válasza:

" Kérdező,te nem bírod felfogni,hogy ebben az országban nem csak 3 gyerekesek vannak? "

Itt te nem vagy hajlandó felfogni, hogy a gyerekek szülei és te is leszel nyugdíjas, meg beteg meg hasonlók, járulékot fizetni meg csak az ő gyereki fognak.

End of story. Gyereket nevelni nincs ingyen, a cigányok gyerekei meg deficitesek a mérlegre.

2016. máj. 25. 01:08
 25/29 anonim ***** válasza:

# 23/24 Időpont ma 01:02

Tehát ha eddig szar volt, legyen most mégszarabb? Ez a "40 évvel ezelőtt is sírtak a tanárok" meg ócska duma...

2016. máj. 25. 01:17
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem ócska duma, így volt. Sírtak általános suliban, sírtak gimiben. Milyen sokat kell dolgozniuk ilyen kevés pénzért. Amikor még képesítés nélküliek is voltak, meg ingyen lak@st is kaptak. Tanítani meg nem akarnak. Írjátok az írásvetítőről.
2016. máj. 25. 09:52
 27/29 MolotovPunk ***** válasza:

A 19-es válaszoló-kérdező óriási butaságokat beszél.

Helyzet viszont az,hogy magyar családok nagy részénél nem nagyon van 3 gyerek,mellesleg ahol van is,ott meg megvan határozva,hogy mennyit kell keresniük a szülőknek ahhoz,hogy megkapják a 10 milliós támogatást...Újabb bukta.

A CSOK pedig úgy ahogy van egy kudarc és csőd,mivel ebben az országban már alig van középréteg.Nem is túl sokan veszik azt igénybe,mivel sokan nem is tudják igénybe venni.

(Nincs keret rá.)

2016. máj. 25. 14:52
 28/29 anonim ***** válasza:

# 26/27 Időpont tegnap 09:52

Tehát amiért használnak írásvetítőt, nem tanítanak? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? :-D

2016. máj. 26. 09:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nyald ki a p c áját a fideszmagyarpolgáriszövetségnek az lesz a legjobb...
2016. máj. 27. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!