Egyesek miért nevezik Magyarországot balkáni országnak?
Ha megnézzük földrajzilag akkor még Vajdaság sem tartozik a Balkánhoz:
Ha pedig nagyon-nagyon akarjuk erőltetni és kultúrálisan akarjuk nézni a dolgokat, (ahogy a vajdasági szerbek is csinálják) akkor esetlgeg még Szerbiát mint országok bele lehet sorolni és esetleg talán még Romániát.
De magyarországot akárhogy nézzük, sehogy sem kategorizálhatjuk a Balkánhoz.
Ennek az ordas hazugságnak a terjesztésével főként balliberális oldalon találkozok. (Mint minden másik Magyarországot mocskoló dologgal)
# 11
A nóta tévés muskátli zenék nem nagyon balkániak. Hiányzik belőlük az a harmonikás ráadás. (meg még más is, de most mindegy)
# 10/12 Időpont ma 22:33
"Szerbiában nőttem fel. Úgyhogy én igenis tudom milyen az a balkáni mentalitás. Veletek ellentétben én nem csak otthon a pesti panelház foteljából ülve a halálafideszre.hu-n keresztül látom a világot."
Csak tudnám már megint hogy jön ide a fidesz. Fóbiásnak tetszik lenni? Ürgebőrbe varrták az üzenetet, csak szólok!
Innentől inkább el se olvasom, tökfölösleges, tele lenne részigazságokkal meg szerintemekkel. Meg meggyőződéssel. Azzal meg nem vitatkozom.
# 14/14 Időpont ma 00:02
A szóhasználatod alapján a fideszagymosott tökéletes kifejezés rád. Talán ha nem ugyanaz lenne a szava járásod, a stílusod, és még a mondandód is, nem néznének annak. Csak mondom. :-)
# 15
Igen, jobb. Sokkal.
# 18/18 Időpont ma 00:30
Én meg pont erről beszélek. Ballibsizel, hazudsz, csúsztatsz, más emberek szájába adsz szavakat amiket nem mondtak... és még te vagy felháborodva amikor ezt számonkérik rajtad.
Az se jutott el a tudatodig, hogy én a szóhasználatodról beszéltem, szóba sem került a valós politikai hovatartozásod. De persze máris vagdalkozni kezdesz, mint akit most engedtek először megszólalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!