A kormánynak stratégiai célja a fehér utcakép megőrzése?
A 444-el ellentétben, szerintem ez pozitív dolog.
20 év múlva, hatalmas értéke lesz a fehér utcaképnek Európában.
Ugyanis, ami ritka, amiből kevés van, az értékes.Például, gyémánt, vagy egy Bugatti Veyron Legend Ettore.
Én is jártam már Nyugat-Európában (London), az ételeken kívül, az utcakép sem volt szép.Az angolszász építészetért rajongok, nem ezzel volt a baj.Nem éreztem, hogy Európában járok, olyan volt, mint egy másik kontinens.
Ez a "sokszínűség" az Egyesült Államokba való, nem Európába.
Európához hozzátartozik a fehér utcakép.
Szóval az egészben az zavar téged, hogy a fidesz mondja :DD?
2022 : Megszűnt a gyermekéhezés Magyrországon, az ellenzék azonban tiltakozik, mert szerintük a saját kampánycéljaikra használják fel az ügyet.
Kérdésükre az utca embere ezt mondta : " a gyermekéhezés fel számosa fontos, de nem fogom azt mondani, hogy ez egy jó eredmény volt, mert nem akarom hogy a kormány azt mondhassa az emberek elégedettek a gyerekéhezés felszámolásával"
# 5/5 Időpont ma 11:51
Milyen furcsa véletlen egybeesés:
:-) Söprögessél szépen előbb a saját portádon...
A PM javaslata nem a gyermekéhezés felszámolásáról, hanem ismét a számolatlan pénzöntésről szólt volna.
Ez azért nagy különbség, mert míg az egyik elmondhatja magáról, hogy eredménye van (pl felszámolta a gyermekéhezést), addig a másik annyit tud elmondani, hogy ráköltöttünk sok száz milliárdot a gyermekéhezés felszámolására.
Egyébként aki észreveszi a gerendát a szemetekben, az nem feltételül fideszes kisfiam.
"Európához hozzátartozik a fehér utcakép."
Európa eredetileg nem volt fehér, tehát akkor miért is tartozna hozzá?
# 7/8 Időpont ma 12:21
Mondom, előbb menjél szépen a saját portádon sepregetni. Mert, hogy ha a PM-ében gerenda van, a fideszében egy fél falura elengedő faanyag. És amíg ezt nem látod, az a kínos.
Milyen saját portám?
Nem tehetek róla, hogy a beteges orbángyűlelet odáig fajult nálad, hogy aki nem ért veled egyet feltételül az az nem egyszerűen fideszes, hanem az ELLENSÉGED.
# 10/10 Időpont ma 12:26
Miért, csak az ellenségemnek lehet saját portája, vagy mi? Arról meg nem én tehetek, hogy neked mindenki orbángyűlölő, de így reflexből. Ráadásul vityát megint te hoztad fel, nem én. Én a fideszről írtam, mint kormánypártról, a KDMP-ről, meg a Harrach rossz tanácsadó Péterről. Vagy ezzel el akarod ismerni, hogy fidesz = vitya, és akkor mégiscsak egyszemélyes államirányítás van? :-)
Ennyit arról, hogy ki a beteges. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!