Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális oldalnak miért...

Nemzeti_Harcos kérdése:

A balliberális oldalnak miért áll érdekében idegen etnikumokat telepíteni Hazánkra?

Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 22:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%
Te tényleg ennyire hülye vagy? Megpróbálod megmagyarázni két liberálisnak, hogy mit gondolnak a liberálisok. Hát komolyan, ha nem tudnám jobban azt hinném csak viccelsz. Ez már egy Monty Ptyhon szkeccsbe való abszurd humor.
2016. máj. 21. 00:19
 22/33 anonim ***** válasza:
Ugyan hány ilyen kérdést írnak még ki? Ez kb. olyan mintha minden nap kiírnék egy kérdést, hogy a fidesz miért akarja, hogy minden magyarnak levágják a kisujját. Akar a Fidesz ilyet? Nem (még nem), de ha elég sokszor mondom, akkor előbb-utóbb el fogják inni és fogok is találni elég idiótát (mint itt a 30 akárhány százalékos Fideszkommandó is megtalál ilyen kérdéseket), aki beveszi.
2016. máj. 21. 00:31
 23/33 anonim ***** válasza:
8%
22, nem vagyok fideszes, ha az lennék, egy értelmes mondatot nem tudnék leírni a ballibekről. A ballibek tényleg be akarnak telepíteni idegeneket az országba, jellemző, hogy még ezt is letagadjátok. Szomorú, hogy én értelmesen leírtam, hogy működnek a ballibsik (ők is leírták: nekik ugyanolyan értékes bármelyik ember, kultúra), de én vagyok lepontozva állandóan, a komcsik meg 60-80 százalékosak.
2016. máj. 21. 09:07
 24/33 anonim ***** válasza:
8%

Persze, a liberálisok soha nem akartak ilyet :D

Ilyenkor már megy a hátrálás.

Kb mint a Betyársereg elleni tüntetéseken.

A neten hatalmas megmondóember, a való világban meg egy nem mert elmenni :D

"1400 gyereklánnyal erőszakoskodtak egy brit városban"

Itt a tuti :)

A hülye angol rendőrök a szülőket vitték be őrizetbe:DD

2016. máj. 21. 09:43
 25/33 anonim ***** válasza:
91%

"A ballibek tényleg be akarnak telepíteni idegeneket az országba, jellemző, hogy még ezt is letagadjátok."

Az ideiglenes menekultellatas még mindig nem egyenlő a betelepitessel, bármennyire is nyomja ezt a hülye dumát a Fidesz/Jobbik.

2016. máj. 21. 10:11
 26/33 anonim ***** válasza:
8%

"Az ideiglenes menekultellatas "

Miért ideiglenes?

Talán csak pár hétre jönnek?

2016. máj. 21. 10:19
 27/33 anonim ***** válasza:
92%

"Miért ideiglenes?

Talán csak pár hétre jönnek?"

Amíg a hazájukban veszélyben van az életük, addig jogosultak a menekultstatuszra. Ezért ideiglenes.

Ez áll a nemzetközi egyezmenyekben, amelyeket egyébként Magyarország is ratifikalt.

2016. máj. 21. 10:36
 28/33 anonim ***** válasza:
8%

"Én speciel nem akarok senkit sehova telepíteni. Az emberek szabad mozgását támogatom."

Ez egy rizsa, amit arra használtok, hogy az arra fogékonyaknak megmagyarázzátok, hogy nem is akartok betelepíteni.

Pedig az, hogy "szabad mozgást" támogatsz, azzal a betelepítést támogatod.

Mondok erre egy példát.

"Nem támogatom az Ubert, de nem is ellenzem."

Ez azt jelenti, hogy az Uber működhet legálisan.Tehát, a mérleg inkább a támogatás felé dől.

Ugyanígy, a "szabad mozgásnál" is, a mérleg nyelve a betelepítés felé dől.

2016. máj. 21. 10:42
 29/33 anonim ***** válasza:
81%

Eszméletlenek vagytok komolyan! :-DDDDDD

Skacok nincs mitől hátrálni! Meg tagadni! Ami egyszerűen nem igaz azt nem is kell tagadni, tudjátok ilyenkor szoktunk mi mocskosliberálbolsik kérni egy nyamvadt linket arról, hogy bármelyik balliberális párt is bárkit be akarna telepíteni, na akkor aztán jön a k..a nagy hallgatás, meg az úgy hallotam, meg orientalista/kurucinfó is megírta meg a háttérhatalmazás.

Elég a hazugságokból! Ne legyetek ennyire birkák, a saját érdeketekben, saját véleményt alkotni egy elég nagy szabadság, szerintm éljetek vele.

2016. máj. 21. 10:42
 30/33 anonim ***** válasza:
8%

"Amíg a hazájukban veszélyben van az életük, addig jogosultak a menekultstatuszra. Ezért ideiglenes.

"

Jah és szerinted ez mostanában lesz, hogy már nincsenek veszélyben?!

Ne legyél már gyerek.

2016. máj. 21. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!