Összes nép utál minket?
YouTubon találtam ezeket egy hunos videó alatt:
"Barış Akın 5 hónapja
HAJRA TURAN! ATTİLA HUNS ARE LİVİNG! AZERBAİJCAN TURKEY HUNGARY KAZAKHSTAN KIRGIZİSTAN TURKMENİSTAN UZBEKİSTAN UYGHUR! ALL BROTHERHOODS ARE LİVİNG ! GREETİNG FROM ANATOLİA TO ALL HUNS!"
"FINNISH PATRIOT 7 hónapja
FINN-HUNGARIAN-TURK-KAZAK-MONGOL-JAPAN, WE ARE GREAT TURANIC BROTHERHOOD
OUR NATIONS ARE STRONG, BE PROUD PEOPLES"
És még több száz ilyen van!
Ha buta emberek videóit nézed, buta következtetéseket vonsz le.
Melyik szakmunkásképzőbe jársz?
Kérdező, te nem tudsz angolul?
Ezek nem gyalázkodó kommentek, hanem dícsérőek.
A fenti két komment is azt bizonyítja, hogy nem utálnak minket.
A török és a finn kommentelő is testvérvérnek kezel minket.
Ebből hogy vontad le azt a következtetést, hogy utálnak?
"OUR NATIONS ARE STRONG, BE PROUD PEOPLES"
Nyersfordításban: A nemzeteink erősek, legyetek büszke emberek.
Ebben hol van negatívum vagy utálat?
A szomszédos országok nagy része utál minket. De ott sem mindenki, szóval ez csak blabla.
(egyébként én nem vagyok valami büszke ezekre a kommentekre, tekintve, hogy pont a legcikibb országokkal mosnak össze bennünket (kivétel Finnország))
Már az "összes nép" kifejezésnél tudtam, hogy mókás kérdés lesz ez. :-D
Nem kérlek, a baloldal sem mondja azt, hogy az "összes nép" utál minket. Politikailag van szó ezekről mindig, ott pedig az adott ország vezetéséről. A "nép" általában meg van osztva. Ahogy nálunk is vannak palesztin-zsidó-semleges-pontleszarom török-kurd-semleges-leszarom meg örmény-azer-semleges-pontnemérdekel táborok...
"Nép" aki utál minket, azok maximum a románok/szlovákok, de akkora földlopás után amit műveltek, csodálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!