Akkor ennyi volt, vége a kampánynak?
Ma éjféltől kampánycsend lesz az oldalon,a szavazás végéig. Főleg 2 párt szimpatizánsai (Fidesz és Jobbik) próbálták oktatgatni egymást,hogy ez egyikük miért jobb mint a másik. Elértetek vele valamit?Hány embert állítottatok át a saját oldalatokra? Nem tagadom én is osztottam az észt rendesen,az egyik párt szimpatizánsaként.Szereztetek tapasztalatot valamelyik párttal kapcsolatban, az itt látott válaszokat végig olvasva?
Jó volt veletek vitatkozni,találkozunk a választási műsor kezdetén!:)
Hajrá Magyarország!Hajrá Magyarok!
Adjon Isten Szebb Jövőt!
(köszönöm azokat a válaszokat amikből okultam a kampány idején...vasárnap leváltjuk az MSZP-t!XD)
Kíváncsi leszek, hogy most mi lesz az idejáró kampányoló hülyékkel.
Szerintem életük értelmét vesztik el. :)
Bár örültem, hogy nekik ennyi szabadidejük volt.
Én egy valamit vettem észre:
Fideszesek, mszpsek nagy százaléka képes normálisan, átgondoltan, helyesn kifejezni a gondolatait és vitázni, a jobbikosok nagy része erre képtelen. Érvelni nem tudnak, csak támadják az embert, és személyeskedésbe megy át a kérdés... Ezzel a mentalitással engem inkább elijesztettek a jobbiktól...
"Fideszesek, mszpsek nagy százaléka képes normálisan, átgondoltan, helyesn kifejezni a gondolatait és vitázni, a jobbikosok nagy része erre képtelen. Érvelni nem tudnak, csak támadják az embert, és személyeskedésbe megy át a kérdés... Ezzel a mentalitással engem inkább elijesztettek a jobbiktól..."
ezt el lehet mondani a fidesz-mszp oldalról is. de hozod a formádat, gratula. az utolsó órákban is csak gyűlölködni tudsz:)
"hogyha valami csoda folytán az MSZP nyer akkor pakoljuk a bőröndöket és húzunk ebből az országból."
Én is így vagyok, csak éppen a Jobbikkal.
"ezt el lehet mondani a fidesz-mszp oldalról is. de hozod a formádat, gratula. az utolsó órákban is csak gyűlölködni tudsz:)"
Ez nem gyűlölködés, hanem saját tapasztalat... Ha nem értesz vele egyet az a te dolgod, én leírtam mit tapasztaltam itt.
Igen,en sok tapasztalatot szereztem.Provokacio mentesen osszefoglalva.
Mszp-sek:Rettenet elfogultak.Fokent a Jobbikot szidtak,de Fidesszel sem kiveteleztek.Esz ervek nelkul,hazugsagokkal kampanyoltak pont ugy mint ahogy azt maga a part is tette.
Fidesz-esek.Eleinte amikor meg abban remenykedtek,hogy Jobbik Fidesz koalicio lesz akkor meg csak az Mszp szidtak nagy erokkel,de amikor kiderult,hogy igazabol a Jobbik az aki soha nem lepne koaliciora a Fidesszel akkor nekimentek Jobbiknak is.Borzalmasan szuklatokoruek,elhittek nagyon sok hazugsagot.Pl:Kell a 2/3.A Jobbik az Mszp krealmanya stb.
Jobbik-osok.Elejetol fogva nekimentek az osszes partnak{jogosan}.Megalkuvast,hazugsagot nem turve osztottak a lapokat itt csakugy mint maga a Part.Volt koztuk{vagyis koztunk}1-2 nagyon ertelmes akinek nem tudtal egyetlen egy olyan kerdest sem feltenni amire ne tudta volna a valaszt{fokent gazdasagra gondolok}
Eleinte en is egy kicsit tetovaztam az esetleges gazdasagi problemak miatt amit okozhat a Jobbik de kiabranditottak,mondhatni meggyoztek.Utanajartam,vegiggondoltam es meggyozodve allitom a Jobbik az egyetlen kormanyzasra alkalmas part.
Szoval,Gyozzon a Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!