A magyar politika mindig ilyen mocskolódás marad?
Nehogy már azt hidd, hogy csak a magyar...
Tapasztalatból tudom alátámasztani, hogy máshol sem olyan finomak a politikai vitákban.
Hát nem finom azt meg hagyni.
Nem mocskolódás a magyar politika!
Csak a Fidesz már annyira túlzásba viszi a hisztijét, erőszakos, odamondogatós, lehülyézős politikáját, hogy az már nem odavaló!
A kormánytól az sem normális dolog, hogy tüntető tanároktól megvonják a TB-t és munkaügyi eljárás indul ellenük, valamint hogy a titkosszolgálat újságírókat hallgat le!
Ezek a dolgok erősen emlékeztetnek a Ceausescu-féle diktatúrára, a Securitatera!
Az ilyen fajta intézkedések ellentmondanak a demokráciának!
Csak az a baj, hogy a Fidesz hívők mindenért, amit ők tettek, a baloldaliakra kenik!
Ezért van ez a hatalmas ellentét, összetűzés, háború a baloldali és Fidesz szimpatizánsok között!
*amit ők tettek...
mármint amit a Fidesz tett
Mintha szerinted ez magyar sajátosság lenne.
Majd ha püfölik is még egymást akkor undorodhatsz! :D
"Jó, de csak a déli meg keleti országok csinálják ezt. Az északiak meg nyugatiak azért ennél kulturáltabbak."
Nem tudom, hogy a nekünk folyamatosan beszólogató USA-t hová sorolod. De ott gyakorlatilag egy külön szakma, hogy a mindenféle ellenfelekről (üzleti, politikai) minél több olyan adatot ássanak elő, amivel mocskolni lehet a másikat. Szerintem a nagy "nyugat" is hasonló, csak kevesebb hírt hallasz róla. Bár például a franciáknál pár éve elég nagy divat volt Sarkozyt meg Le Pent lejáratni, némi szennyes ott is előkerült valamelyik választásuk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!