Ti befogadnátok a migránsokat Magyarországra, ha igen, miért, ha nem, miért?
Nem, mert mindenki éljen a saját helyén.
És ez vonatkozik a hollandokra is, meg mindenki másra, aki olcsóbb élet, jobb kultúra, stb. miatt költözik Mo-ra.
És a magyarok se menjenek máshova, mindenki maradjon a helyén, ott van szükség rá a legjobban.
15-ös!
Így van. ahogy korábban írtam is.
Nyilvánvaló, hogy nem "bevándorlókra", mert a bevándorló kívül adja be a bevándorlási kérelmét, és azután utazik BE , miután megkapta a "bevándorlási vízumot".
Nem tudom, milyen menekültekre gondolna különben. Európában manapság csak Ukrajna felől jöhetnek menekültek. Őket nem kell befogadni, támogatni kell, amíg haza nem tudnak menni. De nem letelepíteni.
Én nem hiszek abban, hogy bárkit is korlátozni szabadna a szabad mozgásában és letelepedésében, hacsak nincs szabadságvesztés büntetésre ítélve.
Ha valaki pont Magyarországon akar élni és itt találja meg a számítását, hát jöjjön. A magyarok jelentős része úgyis kivándorol, vagy tartósan külföldön dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!