Rosszabb lett nektek az elmúlt 8 év alatt?
Figyelt kérdés
Azért jutott eszembe a kérdés, mert sem az én családom, sem a barátaim családja nem lett szegényebb 2002 óta. Sőt, sok ismerősömnek inkább jobb lett. Én nem vagyok mszp szavazó, fideszes meg aztán tényleg nem, de nem értettem a dolgot, először azt hittem, hogy az egész csak kitaláció. Jó, persze, most idősebb vagyok, és felfogom a dolgokat, de tényleg ennyire rossz a helyzet ?2010. ápr. 9. 17:51
2/8 anonim válasza:
Én sem vagyok sem Fideszes,sem MSZP-s.De nekünk jobb volt,mint a Fidesz kormány alatt.Ez a "rosszabul élünk" csak a Fidesz állítása.A hatalomért mindent.
3/8 anonim válasza:
17:57-es: kérlek ne bánts még jobban. Éppen elég volt, hogy az MSZP ideje alatt megszűnt anyám munkahelye és azóta se talált más állást. Nem csak anyám munkahelye szűnt meg, hanem még sok tízezer emberé is és ez nem csak a gazdasági válság miatt van.
4/8 A kérdező kommentje:
18:01- na, például emiatt nem fogok az mszp-re szavazni. Csak furcsa volt, hogy a tv-ben és a neten csak a pusztulásról beszéltek, nekünk meg 2002-ben rögtön megugrott a családi kassza
2010. ápr. 9. 18:04
5/8 anonim válasza:
Igen nekünk sokkal rosszabb lett. Fizetni kell a hitelt, édesapám 3 munkahelyen is volt, mindig fel kellett mondania, mert annyira ritkán és egyre kevesebb fizetést kapott. Most muszáj volt felvenni hitelt, hogy vállalkozást indíthassunk, reméljük beindul.
Jah és hónap végére már épp hogy van mit enni, azt is általában a nagyszülőktől hozzuk, mert ők tartanak sok állatot. Ha ők nem lennének, nem is tudom mit ennénk.
SZóval IGEN! Qrva szar lett az életünk 2002 óta. Nem is tudom kifejezni mennyire gyűlölöm az egész MSZP-t, felrobbantanám mindet.
6/8 anonim válasza:
Tényleg ennyire rossz! A szüleim elváltak (részben a sok idegeskedés miatt), volt, hogy majdnem kikapcsolták nálunk a fűtést, volt hogy másfél évre el kellett költöznünk anyám új barátjához, mert már nem tudtuk fizetni a rezsit. Szegény apám sem bírja fizetni a gyerektartást, mert nincs akinek házat tervezzen/építsen, senkinek nincs pénze már lakásra! Sőt, anyukám tesójának el kellett adnia a lakását és feleségével/lányával addig nagymamáméknál laktak... Pedig normális, dolgozó ember! Anyukámnak pedig volt hogy egy évig kellett munkát keresnie és minimálbérért(!) dolgoznia tanári diplomával, mindez 8 éven belül, én pedig még csak 15 éves vagyok. Egyik testvéremnek pedig azért kellett otthagynia az egyetemet, mert nem volt pénz kifizetni a tandíjat, most dolgozik 12 órás munkát! (Másikat szerencsére felvették ingyenes Egyetemre, informatikusnak készül) Szóval TÉNYLEG ennyire rossz a helyzet, főleg itt vidéken!
7/8 anonim válasza:
(És igazán támogatnál minket, ha a Jobbikra vagy a Fideszre szavaznál, csak az MSZP-t ne, könyörgöm!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!