Kik és miért szavaznak manapság az emberek a bal-oldalra?
Akik a balosokra szavaznak azok elítélték a töri órán tanultakat? Van egyáltalán olyan pozitívum ami a baloldalnak köszönhető ?
Kérem csak baloldali érzelműek válaszoljanak. Nem érdekel a ócsárolás a jobbosok részéről, köszi.
Mert bár nincs egyetlen olyan politikai erő sem Magyarországon, ami ténylegesen szabadság-párti, a baloldal még mindig közelebb áll hozzá.
"Akik a balosokra szavaznak azok elítélték a töri órán tanultakat?"
Hogy mi? Ezt kérlek fejtsd ki, mert egyáltalán nem értem mire gondolsz.
Én baloldali vagyok, de jelenleg nincs olyan párt, amire szívesen szavaznék.
A baloldal a technikai fejlődés, az ateizmus és a társadalmi igazságosság és felemelkedés pártján áll és ezek nekem fontos dolgok.
"nincs egyetlen olyan politikai erő sem Magyarországon, ami ténylegesen szabadság-párti,"
neked amúgy hol sérülnek a szabadságjogaid?
Pl. nem én döntöm el, hogy mennyi adót fizetek, és az mire fordítódjon. Az állam gyakorlatilag erőszakkal (ha nem adod börtönbe csukunk) elveszi a pénzem egy részét, aztán anélkül rendelkezik fölötte, hogy engem megkérdezne, vagy akár csak értesítene. Stb.
Most már nem mondom magam libertariánusnak, de ahhoz elég közeliek az elképzeléseim. Ennek semmilyen politikai erő gazdaságpolitikája nem felel meg, de a baloldali társadalompolitika inkább. A szabadság nem annyi, hogy nem visz el a fekete autó és 4 évente szavazhatsz. A modern liberális demokráciák jobbak, mint az összes többi eddigi rendszer, de nagyon messzire el lehet még menni ezen a téren. De ez senkinek sem akaródzik, helyette próbálnak még jobban centralizálni és még több jogot adni az államnak, mert az állítólag olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!