Mire szavaznak a budapesti fiatalok? Itt is a Jobbik a legnépszerűbb a körükben?
Őszintén szólva más élhető alternatíva jelenleg nincs nagyon. Én nem szeretem a JOBBIK-ot, és voltak botrányaik, nem is kevés, viszont az utóbbi időben megregulázták magukat, a szélsőséges szervezetektől próbálnak távol maradni, így már nem tűnik olyan borzalmas alternatívának a JOBBIK. Pláne, hogy már nyitnak az EU felé, kritikusak, viszont az nem baj, mert legalább nem akarnak kilépni. Így én gondolkodom még, hogy érdemes-e rájuk bízni Magyarország sorsát.
Egyébként nyilván baloldali pártra szavaznék, de abból most nincs esélyes alternatíva.
Budapesti fiatalként elegem van a politikából. Nem érdekel. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy hogyan dagonyáznak egymás mocskában, sem arra, hogy az agyhalott követőik miként ócsárolják egymást.
Ahogy fentebb leírták lehet én is a külföld mellett szavazok. Ha netalántán mégis itthon érne a választás és mondjuk olyan pillanatomban ér, hogy még el is menjek, tuti valami kicsi névtelen pártra fogok voksolni, de ennek kb. annyi az esélye, minthogy 2018-ra élhető ország lesz Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!