Mi értelme van a szavazásnak?
Én úgy döntöttem hogy nem megyek el mert szerintem teljesen fölösleges.Ha a Fidesz ha az Mszp vagy a Jobbik nyeri nekünk kis embereknek úgy se lesz jobb csak rosszabb!
A Fidesz is csak hazudozik ugyan azt fogják csinálni mint az Mszp. A Jobbikot meg már alapból utálom meg nekem Vona Gábor nagyon ellenszenves ja és kitudja lehet hogy a legtöbb politikus össze játszik és már rég el van döntve hogy ki nyeri a választást.
Ti hogy vagytok ezzel?
választások lesznek 1
az az értelme hogy elmenjen a korrupt mszp
ne szerezzen nagy hatalmat a korrupt fidesz
mert a 2/3 a lesz akkor jaj lesz nekünk
Ha a Fidesz vagy az MSZP akkor tényleg mindegy, mert csak marionettek a nemzetközi nagytőke behajtói.
Ha a Jobbik, na az a legjobbik, egy új esély az országnak a nemzetnek a felemelkedésre és a rabszolga iga lerázására.
Mióta ezek a lépes bitangok vannak a hatalomba 20 éve, csak a nagytőkének dolgoznak, és ennek kell véget vetni.
nem nagyon szoktunk róla beszélni bár lehet hogy jobb élet volt mint most mert akkor legalább volt munka hely most meg 25 éves vagyok van 2 szakmám és még se tudok elhelyezkedni sehol!
Ja annyiban igazad van hogy a mocskos Fidesznek ne legyen meg a 2/3 mert akkor tényleg kutya világ lesz !
ma 16:01
csak az a nagy helyzet hogy semmi esélyük sincs hogy nyerjenek.Talán csak annyi hogy bekerülnek a parlamentbe de a 15 % kal kitörülhetik a hátsójukat mert még az mszp-t se fogják tudni megelőzni.
Én nem látom már értelmét.Akik eddig kormányon voltak,mind bizonyították,hogy hogy alkalmatlanok.Aki még nem volt hatalmon,arról még ne tudni pontosan,mennyire megbízható,de a kb 20 év alatt összegyűjtött negatív tapasztalat alapján előre megjósolható,hogy bárki jön is,semmivel sem lesz jobb világ...az átlagember számára...
Ennyi idő alatt megkellett volna tanulni,hogy ilyenkor kampány idején minden párt azt ígéri,amit a többség legjobban szertne hallani,mert ezt KELL tenniük.Logikus.És miután megnyerték a választásokat,már csak a saját zsebük tömködésén fog járni az eszük.
Ha elmennél szavazni és a párt,amelyre szavaztál újra csak csalódást okozna az embereknek,akkor nem lenne lelkiismeret furdalásod?Nekem lenne...
Akik a kommunista időkről nosztalgiáznak,azok azért sírják vissza azokat az időket,mert akkor nem voltak koldusok,hajléktalanok,nem fagytak meg emberek a saját otthonukban és nem éheztek gyerekek.Mindenkinek jutott munkahely és az egyszerű munkás is megtudott éni a fizetéséből.Nem volt ilyen óriási külömbség az emberek anyagi helyzete között,hogy az egyik dőzsöl a másik meg nyomorog.És ez egyáltalán nem hátrány.Most a 70-es 80-as éveket jellemeztem nagyjából.Akkor az emberek nagy többsége boldogabb,kiegyensúlyozottabb volt,mert nem fenyegette őket a létbizonytalanság és az sem utolsó szempont,hogy a közbiztonság is jobb volt.Persze annak a korszaknak is megvoltak a maga hibái ez vitathatatlan.
Csak annyit kellett volna tenni,hogy megtartani abból a rendszerből azt,ami jó és kijavítani a rosszat.De végül a fürdővízzel együtt kiöntötték a gyereket is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!