Mi magyarok miért vagyunk ilyen balekok? Lassan Európa legszegényebb országa leszünk.
Leelőzött Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Horvátország s ahogy a gazdaság növekedési listákat elnézzük Románia is lefog hagyni.
Valamikor még Kelet-Közép Európa központja és motorja voltunk, most meg már a csórók lettünk. Elég elkeserítő a tendencia.
Bár ilyen negyedéves eredmények mellett nem is lehet haladni: [link]
Gazdasági világválságban is mi estünk a legnagyobbat pofára, holott a legnagyobb hiteleket is mi vettük fel.
11:41
A szocializmus 1982-re lényegében csődbe jutott Magyarországon is.
Az ilyenek és az ehhez hasonlók miatt tartunk ott ahol tartunk. És ez a tendencia egyre csak erősödik mióta orbánék kormányoznak.
Sok érdekes véleményt olvastam, köszönöm a válaszokat.
'aki azzal jött hogy ne általánosítsak hogy mindenki balek, elég gyenge lehet szövegértésből, mert összefüggéseiben az a rész általánosan Magyarországról szólt és nem személyekről.
Ma Magyarországn egy kis nyugdíjemeléssel, egy kis rizsacsökkentéssel, és egy nyelves csokkal simán választást lehet nyerni. A Fityisz behúzza 2018-at is, erre nagy összegben fogadnék (ilyesmire lehet fogadni?).
Ma Magyarországon pont azt a réteget nem nézik sz*rba sem, akitől az életük függ: ezek a dolgozók, az adófizetők.
Tudod, mi történik a vírussal, miután megölte és felemésztette a gazdatestet? Elpusztul.
" elég gyenge lehet szövegértésből, mert összefüggéseiben az a rész általánosan Magyarországról szólt és nem személyekről."
- Ja, nagyon gyenge lehet a szöveg értésem, hogy a "mi magyarok" részről azt hittem, a magyarokra vonatkozik... de legalább megtanultam, hogy Magyarországról lehet általánosítani anélkül, hogy a magyarokról általánosítanánk, hiszen, hiszen előbbi csak egy ország, nem emberekből áll...
Linkhez csak annyit akarok hozzáfűzni hogy az m1-en mindig mondja hogy javultak az államadóssági mércék (vagy nem tudom hogy szokta megfogalmazni), a poén csak az hogy még most is nő az államadósság, de a növekedő GDP-nek köszönhetően a GDP-hez mért államadósság valami iszonyú lassú tempóba csökken, ergo nem vesznek fel annyi hitelt mint régen.
Romániával nehéz összehasonlítani Magyarországot, mert ők a kommunizmus után szinte 0-ba indultak, míg nekünk meg majdnem 100%-volt az államadósság, mi azóta csökkentettünk, ők meg növelték a %-ost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!