Mi lenne akkor, ha a migrációs népszavazáson valami csoda folytán nem az lenne a döntő többség válasza amit a kiíró remél?
Figyelt kérdés
Csak szeretnék eljátszani a gondolattal, hogy egy ilyen verziójú eredmény miket hozna a magyar politikában, vagy hozna-e bármit is?2016. máj. 14. 15:59
11/14 anonim válasza:
Ha ezt tőlem kérdezted a "valószínűtlent" más valaki írta, méghozzá azért mert arra értettem, hogy nem valószínű, hogy ezt a szavazást elbuknák.
Mert azért a legtöbb embernek nem hiányoznak ide a migránsok. (Pl. a boltzár esetében viszont inkább előre visszavonták az egészet.)
12/14 anonim válasza:
Egyrészt hatalmas pofáraesés,másrészt meg semmi különös.A "hívőkkel" bármit le lehet nyeletni.
13/14 anonim válasza:
Sajnos kevés esélyt látok rá, de valahogyan a kormány azt is megmagyarázná, ne aggódj. Egyébként én arra leszek kíváncsi, mit csinál a cuki plakátjaival, hogyha az AB alkotmányellenesnek nyílvánítja a témát.
14/14 anonim válasza:
# 13
Ilyen nem lesz, mert az AB-ben Fideszes többség van. Történjék bármi, ez a népszavazás meg lesz tartva, én úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!