Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikos fiataloktól kérdezném...

Jobbikos fiataloktól kérdezném: Akkor is a Jobbiknak adnátok le a kopogtatócédulát, ha az nyilván van tartva, és tudnátok, hogy emiatt kirúghatják a munkahelyéről anyáto-apátok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 11:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Akkor nem adnám nekik.De remélem itt azért még nem tartunk.....
2010. ápr. 9. 12:10
 12/27 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy ez nem általános, de sajnos itt, ahol én lakom,már itt tartunk, sajnos...
2010. ápr. 9. 12:12
 13/27 anonim ***** válasza:

Elég általános,az,hogy aki nagyobbat nyal,az marad.

Én pl személyesen ismerek valakit,aki tanári képesítés nélkül(gyógypedagógus) felső tagozatban tanít,ellenben a végzettséggel rendelkező kollégáját elküldték...

2010. ápr. 9. 12:19
 14/27 anonim ***** válasza:
mármint arra gondolsz kérdező, hogy nálatok aki nem a jobbiknak adja le azt kirúgják? ilyet én még csak a fidesz oldaláról hallottam.
2010. ápr. 9. 12:21
 15/27 A kérdező kommentje:
Félreértettél,pont azt nem nézik itt jó szemmel, ha valaki Jobbikos....
2010. ápr. 9. 12:23
 16/27 A kérdező kommentje:
Én is rájuk céloztam,csak nem akartam kiírni...
2010. ápr. 9. 12:24
 17/27 anonim ***** válasza:

jah értelek. igen erről spec csak barikádon olvastam ami ugye sokak szerint nem hiteles, de el tudtam képzelni.

de akkor te vagy az élő példa, h tleg létezik ez a jelenség.

nézd, ha jobbikos vagy akkor nem kell aggódnod. hisz nélküled is összeszedték a kopogtatót simán. Ha egy pici pártot akartál volna támogatni vele akinek az indulás lehetősége múlt a kopogtatókon, akkor idegeskedhetnél.

de így. Így csak magukat csapják be a fideszesek, hiába gyűjtenek össze 2milla kopogtatót, ha annak egy jó nagy része nem azt jelképezi, hogy rájuk szavaznak.

amúgy igen, rohadtul lenézik a jobbikosokat, persze az csak ürügy, h vannak köztünk agyatlan zsidózók meg rasszisták. mindenhol vannak. nem veszik észre, de azt csinálják amit a kommunisták meg a nácik. ideológia meg gondolkodási alapon gyűlölnek másokat.

én nem gyűlölök senkit azért mert fideszes vagy mszp-s. de a legtöbbjük valóban gyűlöletből szavaz, semmi több.

még a legprimitívebb jobbikos is tudatosan szavaz, pl mert zavarja a cigánybűnözés. Mi meg tudjuk mondani, hogy miért. Ők általában csak hadakozni tudnak a másik párttal köpködni, stb.. ez a különbség. Ne várj megértést attól aki CSAK gyűlölködve szavaz, vagy gondolkodik.

2010. ápr. 9. 12:31
 18/27 anonim ***** válasza:

jah azt hozzáteszem, hogy 23 éves vagyok. A főnököm zsidó. Korrekt normális ember amúgy, kedvelem. De nem említem a közelében, hogy jobbikos vagyok, (nemrég volt izraelben is, tehát szimpatizál velük). Szerencsére elfogadott, hogy itt a melóhelyen nem politizálunk. Ha rákérdezne, hogy jobbikos vagyok e, akkor nem tagadnám, de magamtól nem mondom.

nem tudom érne e hátrányos megkülönböztetés emiatt. Lehet, hogy igen, mondjuk akkor nem hagynám magam az tuti.

2010. ápr. 9. 12:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Ja,én vagyok az élő példa:) ... Egyébként nem én vagyok Jobbikos, hanem a fiam,de emiatt az én m. helyem lesz veszélyben:(
2010. ápr. 9. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:

Anyám nyugdíjas, apám munkahelye megszűnt a válság miatt... Van állásom, tartsák csak nyilván nyugodtan kinek adtam a kopogtatóm:) Szerencsére a főnököm nem szűk látókörű:)

UI: A netikett értelmében a világhálón tegeződünk, akár 90 akár 14 éves a másik:)

2010. ápr. 9. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!