"Te gondolom nem hallottál a burmai buddhistákról, akik gondoltak..."
Na pont nem erre gondoltam abuddhizmusban, még nem láttam ezt az üzenetet amikor gépeltem a válsazt.
2016. máj. 13. 00:05
12/26 anonim válasza:
MIt kéne ezen támogatni. Mindenki mehet templomba, nincs tíltva senkitől sem. Vagy te úgy gondoltad, hogy erővel vennék rá az embereket a vallásuk gyakorlására? Mert azt nem támogatnám.
2016. máj. 13. 00:16
13/26 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy támogatom-e. Nem tudok tenni se érte, se ellene. Az egyház is csak sírdogál, hogy kevés a pap, kevés a hívő, és tud tenni valamit ellene? Semmit. A kényszerítésnek semmi értelme nem lenne.
2016. máj. 13. 00:19
14/26 anonim válasza:
Nem, az elmúlt 6 évben láttuk mit csináltak a nagyon vallásos pártok. Megszabtak mindent, amihez nincs közük, és be akarják osztani a szabadidőmet is.
2016. máj. 13. 05:01
15/26 anonim válasza:
# 9/14 Időpont ma 00:01
Akkor gondolom te pedig arról nem hallottál, hogy olyan a büdös életben nem lesz, hogy egy csoport (legyen az vallás, nemzet, cég, nem, akármi) minden tagjára igaz legyen minden...
Mellesleg, ha én most hirtelen telepakolom kereszttel a lakásom, majd radikálisan megölök mindenkit, akkor én keresztény terrorista lennék...
2016. máj. 13. 07:37
16/26 anonim válasza:
Ellenzem. Mit lehet ezen támogatni, miért lenne ez egyáltalán jó?
Értem én, hogy egyesek az erkölcsöt azonosítják a vallással, de ez attól még egyáltalán nincs így. Sőt, sokszor egyenesen fordított a kapcsolat.
2016. máj. 13. 09:03
17/26 anonim válasza:
Én ellenzem. Nem is értem, hogy felnőtt emberek hogy hihetnek vakon több ezer éves történetekben, ráadásul úgy, hogy a vallás és egy bizonyítottan nem létező személy az egyik legfontosabb dolog a számukra. Ha nem látom ezt a jelenséget nap mint nap, nem hiszem el. Olyan ez számomra, mintha felnőtt emberek sokasága vakon hinne a Mikulásban vagy valamelyik mesében. Nem szeretném, ha az emberek még butábbak lennének. Talán annyi pozitívuma lenne, hogy kicsit erkölcsösebbek, jobbak lennének az emberek. De csak azért, mert Jézus valóságtól elrugaszkodott, működésképtelen, őrült önfeláldozásra tanított (a jók haljanak meg a gonoszokért gyakorlatilag), amihez közelednének picit.
2016. máj. 13. 09:09
18/26 anonim válasza:
Én nem vagyok hívő. De tiszteletben tartom,ha valaki az.
Ne legyen már kötelező a keresztény vallás.
Vagy úgy akarják elérni,hogy vallásosabb legyen az ország,hogy mondjuk az iskolákban kötelező óra legyen erről,hittan ? Mert szerintem ez legyen mindenkinek a magánügye, a gyerekek,diákok is döntsék el saját maguk,hogy miben hisznek.
Az jó,hogy irodalom órán tanítják a Bibliát , de itt álljanak is meg. Ne erőltessék senkire se a vallást.
Vagy ez valami diktatúra lenne?
2016. máj. 13. 17:14
19/26 anonim válasza:
Ellenzem az erőltetését. A vallás magánügy, nem állami érdek!
2016. máj. 13. 18:01
20/26 anonim válasza:
Utolsók, ha nem erőltetnék a vallásokat, szinte senki nem lenne vallásos. A legtöbb ember azért vallásos, mert tanítják neki gyerekkorában, és ugyanazt a vallást veszi fel, amit tanítanak. Én betiltanám a vallásokat, mert nagyon károsak a társadalomra, elbutítják az embereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!