Mások is kaptak Fideszes SMS-eket a mobiljukra erről a számról:+36209000650?
Pár napon belül két SMS-t is kaptam a fenti számról, az egyik így szól (a másikat már kitöröltem): "Itt az idő! Hívja barátait, ismerőseit és biztassa őket a szavazásra. Ne feledje: most vasárnap az Ön szavazata dönt! FIDESZ"
(Megjegyzem: vasárnap nem szavazás lesz, hanem választás. Jó lenne, ha legalább a fogalmakkal tisztában lennének.)
Lehet ilyet? Hogyan szerezték meg a számomat? Kinek a mobilszáma ez?
Engem 4 éve az MSZP-től hívott egy gépi hang. Nem tudom, honnan vették a számomat, én nem adtam meg, és a tudakozó se mondja meg (elvileg).
De őszintén szólva nem érdekel, se az, hogy honnan szedték a számomat, se az, hogy hívtak vagy sem. Azt még elárulom, hogy nem rájuk szavaztam.
"KAAAAAAMMMUUUUUU!!!!!!"
Micsoda?
Kedves kérdező! 10.50-kor megírtam a választ a kérdésedre!
MEGVETTÉK az adataidat.
+36209000650 – 2010.04.07.
Itt az idő! Hívja barátait, ismerőseit és biztassa őket a szavazásra. Ne feledje: most vasárnap az Ön szavazata dönt! FIDESZ
+36209000650 – 2010.04.08.
Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés válasszatok!
Most vasárnap: Csak a fidesz!
+36209000650 – 2010.04.09.
Üdvözlöm, Orbán Viktor vagyok. Itt az idő! Vasárnap mindkét szavazatunkkal támogassuk a Fideszt! Kérem, küldje ezt tovább a barátainak. Köszönöm a segítségét!
Nem csak te kapsz sms-t és telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!