Mit szól a jobbik (osok) Fábry Sándor tegnapi paródiájához? Hozott vagy vitt szavazókat?
"Lógni fog a Sanyi?"
A legtöbb jobbikos szavazónak ez jut eszébe, hogy ha a kedvenc pártját parodizálják?
Aki viccet csinál belőletek azt már egyből le kell lőni?
Ez a jobbikos mentalitás? Ha Gyurcsányról meg Orbánról van paródia az nem zavar titeket ugye?
Nahh ezért nem fogok én soha az életemben a jobbikra szavazni, az ilyen mszmp-s felfogás miatt. Aki beszól azt lelőjük ugye?
A kérdés meg enyhén komolytalan. Nem tudom, hogy egy hülye poénnal mennyire lehet szavazatokat elvinni. Mindenesetre engem egy poén se tudna befolyásolni...
"A legtöbb jobbikos szavazónak ez jut eszébe, hogy ha a kedvenc pártját parodizálják?
Aki viccet csinál belőletek azt már egyből le kell lőni? "
sírjál csak imádom mikor ilyen vagy :)
amúgy a kérdező nem hiszem hogy jobbikos
és csak ironizált
ennyi
""Lógni fog a Sanyi?"
A legtöbb jobbikos szavazónak ez jut eszébe, hogy ha a kedvenc pártját parodizálják?
Aki viccet csinál belőletek azt már egyből le kell lőni? "
Szerinted akit lelőnek az lóg? :DD
"Szerinted akit lelőnek az lóg? :DD"
Lógás = akasztás = halál
Lelőjük = halál...
Ugyan az a végeredmény.
Nem hittem hogy látom még a "Sanyi" és a "lógni" szavakat egy mondatban :D
Elég nagy baj hogy a legnagyobb ellenzékben(fidesz) ilyet megengedhet magának egy országgyűlési képviselő.
13:39 vagyok
10:06-nak küldtem a videót, főleg :)
Saját házad táján nézz szét. Amúgy sem Jobbikos a kérdező (szerintem)
Én vagyok az Arnóth videós. Egyébként nincs bajom ezzel az emberrel, itt polgármester ahol én lakom, és szerintem jól végzi a munkáját, nem tudok semmi féle mutyiról ami hozzá fűződne, de fűződik hozzá pl új utak, körforgalom, többet nem tudok, nem tapasztaltam.
Csak azért linkeltem be, hogy tudja már a 10:06-os is, hogy azért van különbség hogy egy magánember vagy egy ogy. képviselő mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!