Szólhatok rendőrnek, ha bevándorló arabok feltűnően bámulnak az utcán és beszólogatnak?
Gratulálok utolsó, kirúgattál egy embert.
Más: Sajnos a felületesebb emberek az apróságok fölött elsiklanak. Például hogy nem mindegy, miért utálsz egy adott népet egy adott országban. Ha valaki szerint az fejlettség, hogy nemzetek kultúrái és törekvései között nincsenek különbségek, szakadékok, ellentétek, akkor az rossz úton jár, és egyre távolabb kerül a jó iránytól.
Te egy igazi kis spicli vagy.
A vendég viselkedjen vendégként.
A házigazda a saját hazájában azt csinál, amit akar, ha akar, lehet rasszista is, szíve joga. Neked az a feladatod, hogy alázatosan tűrj.
Ugyanez az eset megtörtént pepitában, az unokatesóm előtt mondta egy angol, hogy ő jobb szeret a másik osztályon dolgozni, mert ott csak angol van. Az unokatesóm bepörgött, de én leállítottam és az angolnak adtam igazat.
Anglia az ő hazája, nyilván jobban érzi magát a sajátjai között, és ha ez idegennek nem tetszik, mehet haza.
Tudomásul kell venni, hogy (szinte) mindig minden esetben az őslakosnak van igaza.
Épp ezért állok ki a magyar mellett Magyarországon a külföldivel szemben és ezen elv alapján állok ki az angol mellett a magyarral szemben Angliában.
When in Rome, do as the romans do.
"első sorban idekinn is a tanulatlan, segélyeken élősködő réteg utálja a bevándorlókat. Ezeket az embereket könnyen megvezeti a politika, sajnos."
A liberálisokat és a bevándorlópártiakat vezeti meg a média. Aki globálisan átlátja a helyzetet, tudja, hogy a tömeges bevándorlók nem tesznek jót az országának.
Te nagyon sarkosan gondolkodsz, csak a saját helyzetedről beszélsz, pedig itt Magyarország volt a téma. Engem nem különösebben érdekelnek az angolok problémái, főleg azoké nem, akik kivándoroltak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!