Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szólhatok rendőrnek, ha...

Szólhatok rendőrnek, ha bevándorló arabok feltűnően bámulnak az utcán és beszólogatnak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 01:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
25%
Szòlhatsz. De fejlettebb országokban ilyenkor tèged vesznek elő fajgyűlölő cìmèn. Plane ha külön kiemeled hogy arab. Egyèbkènt ezt magyarkent Angliàban is el lehet jàtszani, a pènztaros szòlt valamit nekem vissza, hangosan visszakerdeztem hogy" are you racist?". Azonnal jött a főnöke, en bepanaszoltam hogy a hölgyet zavarta az hogy èn kelet eus vagyok. El is küldtèk a pénztartól. Jobb helyeken nem gàzolhatsz bele masba csak azert mert arab, magyar, zsidó, stb.
2016. máj. 12. 11:11
 12/31 anonim ***** válasza:
54%

Gratulálok utolsó, kirúgattál egy embert.

Más: Sajnos a felületesebb emberek az apróságok fölött elsiklanak. Például hogy nem mindegy, miért utálsz egy adott népet egy adott országban. Ha valaki szerint az fejlettség, hogy nemzetek kultúrái és törekvései között nincsenek különbségek, szakadékok, ellentétek, akkor az rossz úton jár, és egyre távolabb kerül a jó iránytól.

2016. máj. 12. 11:26
 13/31 anonim ***** válasza:
42%
Ráadásul Londonban annyi a bevándorló, hogy alig van angol. Én nem támogatom ezt, mint követendő példa.
2016. máj. 12. 11:33
 14/31 anonim ***** válasza:
12%
Nem rùgattam ki. Megkèrdeztek kívànom-e jelenteni az esetet, nem tettem meg. Csak egy 50 fontos kupont kaptam, amit gondolom a hölgy bèrèből vontak le.
2016. máj. 12. 11:34
 15/31 anonim ***** válasza:
87%
Így sem szimpi! Persze nyugodtan leszarhatod. De ez a mondatod akkor is kiakasztó: "fejlettebb országokban ilyenkor tèged vesznek elő fajgyűlölő cìmèn.". Ha nekem az a véleményem, hogy ennyi arabnak, zsidónak nincs helye itt, akkor tőlem aztán lehet akámilyen fejlett ország, ha ezért megbüntetnek, egy primitívvé süllyed a szememben.
2016. máj. 12. 13:07
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

Te egy igazi kis spicli vagy.

A vendég viselkedjen vendégként.

A házigazda a saját hazájában azt csinál, amit akar, ha akar, lehet rasszista is, szíve joga. Neked az a feladatod, hogy alázatosan tűrj.

Ugyanez az eset megtörtént pepitában, az unokatesóm előtt mondta egy angol, hogy ő jobb szeret a másik osztályon dolgozni, mert ott csak angol van. Az unokatesóm bepörgött, de én leállítottam és az angolnak adtam igazat.

Anglia az ő hazája, nyilván jobban érzi magát a sajátjai között, és ha ez idegennek nem tetszik, mehet haza.

Tudomásul kell venni, hogy (szinte) mindig minden esetben az őslakosnak van igaza.

Épp ezért állok ki a magyar mellett Magyarországon a külföldivel szemben és ezen elv alapján állok ki az angol mellett a magyarral szemben Angliában.

When in Rome, do as the romans do.

2016. máj. 12. 13:11
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval! Ment a zöld!
2016. máj. 12. 13:28
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
Nem, nincs több joga egy angolnak sem, akár otthon van, akár nem. Én itt nem vendég vagyok, hanem kőkemény adókat fizető polgár! Egy átlag, szélsőjobbos, alkoholban fetrengő angolnál 2x több adót fizetek, minden fillért itt költök el, nem otthon. Ugyanannyi jogom van, mint bárki másnak. Egyébként első sorban idekinn is a tanulatlan, segélyeken élősködő réteg utálja a bevándorlókat. Ezeket az embereket könnyen megvezeti a politika, sajnos.
2016. máj. 12. 13:40
 19/31 anonim ***** válasza:
49%

"első sorban idekinn is a tanulatlan, segélyeken élősködő réteg utálja a bevándorlókat. Ezeket az embereket könnyen megvezeti a politika, sajnos."

A liberálisokat és a bevándorlópártiakat vezeti meg a média. Aki globálisan átlátja a helyzetet, tudja, hogy a tömeges bevándorlók nem tesznek jót az országának.

Te nagyon sarkosan gondolkodsz, csak a saját helyzetedről beszélsz, pedig itt Magyarország volt a téma. Engem nem különösebben érdekelnek az angolok problémái, főleg azoké nem, akik kivándoroltak oda.

2016. máj. 12. 13:48
 20/31 anonim ***** válasza:
59%
Az ember saját hazájában úr, külföldön csak szolga lehet.
2016. máj. 12. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!