Mennyi annak a reális esélye százalékban, hogy a Jobbik megnyerje a választásokat?
Figyelt kérdés
Csak mert annyira magabiztosak itt a Jobbikosok,meg Vona is..,hogy ők fognak kormányozni.Bár lehet csak blöffölnek...:D2010. ápr. 9. 01:19
11/21 anonim válasza:
dehogy nyeri
örüljenek a 2-3-4 %-juknak, aztán annyi
12/21 anonim válasza:
Kb.30-35% lesz meg.én rájuk szavazok! A párommal azért megyünk haza vidékre,hogy voksolni tudjunk:))
13/21 anonim válasza:
húúúde fogja mondani vasárnap 7től a jobbik hogy csalás történt és mindenki összefogott ellenük
14/21 anonim válasza:
Most lettem Fideszesböl jobbikos. szerintem 30 százalék esély van rá.
15/21 jamesbond válasza:
Már az is baj, hogy parlamenti párt lesz!
16/21 anonim válasza:
Szerintem esélytelen. Az, hogy ők nyernek, az csak kampányfogás.
Valahogy az az érzésem, hogy nem lesz középút. Vagy nagyon keveset kapnak (5-10%) vagy nagyon sokat 20% fölött, többet, mint az MSZP. Szerintem nagy megdöbbenés lesz vasárnap.
17/21 anonim válasza:
Reméljük, hogy vasárnap mindenki a szívére és az eszére hallgat és a legjobb döntést fogja meghozni!
Szebb jövőt mindenkinek! :)
18/21 anonim válasza:
Hm. Szerintem főleg azok fogank szavazni a Jobbikra, akik most szavaznak először. Elhiszik, hogy világrengető erejű nem csak a Jobbik, hanem a szavazatuk is. :D Ez az egész kedvesen naiv dolog lenne, ha nem lennének ennyire agresszívak. A tojáshéj még a popsijukhoz van ragadva, de máris lenézik és kioktatják a többséget. Fasisztabébik.
20/21 anonim válasza:
Nézd,ha nem kormányzásra készülne,akkor bohóckodás lenne az egész...vagy tényleg a pénzért csinálná.
Egyébként mint jobbikos úgy gondolom,nem fog győzni a jobbik,de az is igaz,hogy szeretném.
Te ha feladod a lottót,nem nyerni szeretnél?Pedig kisebb eséllyel indulsz,mint Vona...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!