Tényleg annyira rossz a magyar egészségügy? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Az enyémek:
Erős és gyakori fejfájásokkal kerestem fel a háziorvost, beutalt neurológiára. Ez volt márciusban. Ott elküldtek EEG-re és MR-re is, amire két hónap múlva kaptam időpontot. Június elejére megvolt az eredmény. Az orvosok mindenhol kedvesek voltak, felszereltség is jó volt.
Aztán, erős hasi fájdalommal sürgősségi. Még aznap megműtöttek vakbélgyulladással. Ez vidéki kórházban volt. Az orvosok, ápolók kedvesek és szakszerűek voltak. Viszont a kórház nem volt a legjobb a WC, zuhanyzó elég lepukkant volt.
Rossz tapasztalatok: mamám elesett biciklivel, bevérzett az agya kórházba vitték. + hónapot volt bent, kb. le se sz@rták. Elfekélyesedett és később a fertőző osztályon halt meg. Az én vakbélműtétem után varratszedésen csak 2 orvos volt az osztályon fél napot vártunk egy pár perces beavatkozásra.
Szóval szerintem összességében nem annyira tragikus a helyzet. A vidéki kórházak több támogatásra és fejlesztésre szorulnak. Több orvosra és nővérre van szükség. A fővárosi, nagy megyei kórházak biztosan jobbak. Kérlek írjátok le ti mit tapasztaltatok és szerintetek mivel lehetne javítani az egészségügyet.
# 13
És a nyári időpontra miért nem mész?
# 15
Azért erről nem csak a mostani kormány tehet (ó is) de ebben benne van az elmúlt 26 év politikája és az is hogy a magyar nem nagyon szereti fizetni a közterheket de mindent akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!