Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg annyira rossz a...

Tényleg annyira rossz a magyar egészségügy? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Az enyémek:

Erős és gyakori fejfájásokkal kerestem fel a háziorvost, beutalt neurológiára. Ez volt márciusban. Ott elküldtek EEG-re és MR-re is, amire két hónap múlva kaptam időpontot. Június elejére megvolt az eredmény. Az orvosok mindenhol kedvesek voltak, felszereltség is jó volt.

Aztán, erős hasi fájdalommal sürgősségi. Még aznap megműtöttek vakbélgyulladással. Ez vidéki kórházban volt. Az orvosok, ápolók kedvesek és szakszerűek voltak. Viszont a kórház nem volt a legjobb a WC, zuhanyzó elég lepukkant volt.

Rossz tapasztalatok: mamám elesett biciklivel, bevérzett az agya kórházba vitték. + hónapot volt bent, kb. le se sz@rták. Elfekélyesedett és később a fertőző osztályon halt meg. Az én vakbélműtétem után varratszedésen csak 2 orvos volt az osztályon fél napot vártunk egy pár perces beavatkozásra.

Szóval szerintem összességében nem annyira tragikus a helyzet. A vidéki kórházak több támogatásra és fejlesztésre szorulnak. Több orvosra és nővérre van szükség. A fővárosi, nagy megyei kórházak biztosan jobbak. Kérlek írjátok le ti mit tapasztaltatok és szerintetek mivel lehetne javítani az egészségügyet.

2016. máj. 11. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, csak hallomásból tudok egyet s mást. 16 éve megszakítottam minden kapcsolatot az egészségüggyel.
2016. máj. 12. 18:10
 12/18 anonim ***** válasza:
a 17 kerületből a Bajcsy kórház nem annyira rosszul megközelíthető, ugyanis keresztúrról a 195-ös busszal átszállás nélkül elérhető. Igaz ez a busz régebben nem volt.
2016. máj. 12. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Itt Debrecenben például elakarok jutni anyajegy szűrésre,mert az egyik anyajegyem piros, és marhára fáj. Időpontot csak a nyár végére tudnának adni. tehát marad a magánorvos. Amit a diákmunkával nem tudok kifizetni, így reménykedek abban,hogy nincs komolyabb bajom,nincs bőr rákom és el fog múlni.
2016. máj. 13. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:

# 13

És a nyári időpontra miért nem mész?

2016. máj. 13. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Megyek, jobb mint a semmi. Csak akkor is akut problémát se képesek hamarabb megvizsgálni.
2016. máj. 13. 18:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert nagyon nagy a várólista. Elszomorító azért.
2016. máj. 13. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:

# 15

Azért erről nem csak a mostani kormány tehet (ó is) de ebben benne van az elmúlt 26 év politikája és az is hogy a magyar nem nagyon szereti fizetni a közterheket de mindent akar!

2016. máj. 13. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát például ennyi stadiont, Olimpiát nem akarunk még véletlenül sem, mégis azt kapunk, ha akarunk ha nem. Ez azért a kormány hibája. Meg kellene hallaniuk a magyar emberek szavát.
2016. okt. 4. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!