"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését? "
Sírok :D
Te osztod az észt, hogy manipulálás, aztán az egész kérdésed egy nagy csúsztatás :)
Zsarolással kényszerít az EU, másrészt milyen ideiglenes??? :D
Akik itt arról okoskodnak, hogy a menekültáradat sosem áll le ugye nem néztek utána semminek?
Itt vannak az ENSZ adatok az érkezésekről, azt a szép grafikont a térkép bal alsó sarkában: [link]
Május közepe van, repkednek a 25 fokok szerte a Mediterrán-tengeren, de gondolom még mindig azt fogjátok mondani, hogy NADEMAJDNYÁRON. Mert ugye a 25 fokban nekiindulás túl hideg nekik és megvárják, hogy 28-29 legyen.
A százezrek is elég vicces becslés, tavaly az EU 330.000 menedékjogot adott a több, mint kétszer annyi elbírált kérelmezőnek. Mire az egész lepörög, lesz majd 800 ezer - 1 millió ember, akinek joga is lesz a maradásra. Az EU-ban meg él 508 millió fő. És szerintetek ennek a csoportnak a befogadása teljesíthetetlen feladat, gratulálok.
Igen, merz ezek a statisztikák marha hitelesek :D
Előttem van, ahogy jelzik az Ensznek a belógott, csempészek által bejutott migrik, h megjöttek.
Illetve akkor neked is szól, h szólj a muttinak, h ne tárgyaljon a törökökkel, mert nincs miről :D
Talán forrást kellett volna belinkelnem arról, hogy jutottak be migrik embercsempészek által??:DDD
Kérlek ne, elhiszem, hogy nagy pofáraesés ez most neked, de próbáld meg elfogadni ;)
Ja igen, a lúzerek örök érve, amikor a hülyeségeiket cáfoló statisztikákkal találkoznak: aznemúgyvanazmindhamisítvavan!
De ha mind hamisítva van, akkor tavaly ősszel se jött havi 100-200e fő keresztül Magyarországon? Vagy ha már neked tetsző az adat, akkor már nem hamis? :DDD
Feltehetően azok se a valóságot tükrözik.
Épp ezért nem is hivatkoztam rájuk, szal hiába sírsz, fogadd el!
21.
Nem áll szándékomban vitatkozni. Csak egy dolog, aztán értékeld felőlem csúsztatásnak.
Azt én nem nevezném zsarolásnak ha a kötelességünk elmulasztásáért jár szankció.
Kb. Mintha a suliban nem írsz házit....
Csúsztatás mi? Sírjál csak :D
"Azt én nem nevezném zsarolásnak ha a kötelességünk elmulasztásáért jár szankció."
Így van, ez nem zsarolás.
A zsarolás onnantól kezdődik, hogy aránytalanul magas az összeg.
Kb mintha az el nem készített háziért azonnali év végi bukás járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!