Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor értik meg a jobbikosok,...

Mikor értik meg a jobbikosok, hogy a Jobbik programja szép és jó, de semmi fedezet nincs rá?

Figyelt kérdés

multik adóztatása nem jó, sok multi adózik, amelyiknek többet kéne az meg kivonulna.

korrupció pedig a GDP 0,0001 %-a, és azt sem lehet hirtelen és teljesen felszámolni.

csak demagógia mentesen, ha lehet.

2010. ápr. 8. 21:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
asd
2010. ápr. 8. 22:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem megbántani akarlak de lila gőzöd nincs a dolgokról!

igen, leírtad, hogy jó lenne ha adóznának a multik, csakhogy ha nem érik nekik meg maradni, akkor kimennek.

A ker multik? Ne viccelj már! Itt hagynak csapot papot?

A multikat nem az adó befolyásolja, mert azt áthárítanák önmagában, hanem a versenyelőny.

Nyugat Eu ban 1€ -t nem kapnak, és mégis ott vannak, sőt olcsóbbak. Ne dőlj be a propagandának.

nem 11,5 % lesz a munkanélküliség hanem 15-20%.

Nem ismered a számokat! 14% ot foglalkoztat az összes multi, amibe a magyar multik, T-com, posta, stb is benne vannak, és a termelő multik akiket nem kell bántani ha hoznak hasznot, ha nem meg minek tartanánk?

Arról nem is beszélve hogy ha "tételezzük fel" kimegy a cora, és van igény a helyére, sec pec lesz jelentkező.

Ez a szép a piacgazdaságban.

az adó hiányukat is pótolni kell majd máshonnan, egy kkv nem adózik ennyit.

A GDP ben n igaz hogy nagy a multihányad, de ez csak a látszat, hiszen az adóbevételeink 80% a, a kkv któl származik, illetve a fogyasztásból.

másrészt, ha kkv drágább árut tudnának kínálni, a társadalom spórolna, visszaesne a fogyasztás.

1, Ha magasabb lenne a piaci hányaduk a magyar ker láncoknak és csak fele annyi támogatást kapnának már nem is lenne drágább. 2, ha nem menne ki a profit és a leírt elv működne, a jövedelmeink gyorsan nőnének.

másrészt a multikban nincs akkora feketemunka, biztos járulék fizetések, míg a kkv-k átb@sszák sok helyen az embert.

Csak hogy nagyon sok a minimálbéres, aki annyit is kap a valóságban = kevesebb fogyasztás

Nem beszélve a start extra Tb csomagjaikra, = 1 évig a Tb t visszakapják.

de tegyük fel neked lesz igazad, plusz 2400 milliárd forint, de ez sem elég a jobbik teljes programjához.

A Jobbik nem egy év alatt akarja megvalósítani,nem beszélve arról hogy ezek a + bevételek, és folyamatosan lehetne növekedni.

De nincs is más esélyünk, mert a megszorításokkal semmire nem megyünk, csak zsugorodunk és a végén lekapcsolja valaki a lámpát.

2010. ápr. 8. 22:27
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A szavaid egy olyan gondolatdimenzió attributumait viselik, amelyet már 20 éve próbálnak a magyarokra erőltetni. Sajnos igen nagy sikerrel. Talán (a Jobbik előretörésével) ez a tendencia változni fog.

Arról van szó ugyanis, hogy az embereket egy olyan médiahálóba burkolták (itt nemcsak a hivatalosan médiának nevezett orgánumokról van szó), amely folyamatosan azt sugallja, hogy a boldogság egyenlő a boldogulással, és a sikert bizonyos anyagi javak és pozíciók megszerzése jelenti. A magyarság (és szerintem az egész emberiség) mélylélektana által meghatározott boldogság az igazi, amely igen nagy mértékben túlterjed az anyagiak által jelentett biztonságérzet fogalmán. Nincs mit félni attól, hogy esetleg nem felelünk meg egy nyugati életfilózófia elvárásainak, mivel hazánknak van belső önellátó képessége is, és sok tekintetben mások is ránk vannak utalva. Egyébként piacokat jó diplomáciával lehet bővíteni más irányban is, nem feltétlenül szükséges a manipulált tőzsdéktől függeni.

2010. ápr. 8. 22:46
 24/28 Dávid ***** válasza:
8%

Te valami el*szett keresztény hittérítő vagy, utolsó kommentelő?

Ha neked nem számít a pénz, akkor nézz azokra akik pénzhiány miatt nem kapnak kezelést vagy fagynak meg az utcán. Képmutatás felsőfokon...

2010. ápr. 8. 23:23
 25/28 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Utolsó Hozzászóló!

Nem vagyok hittérítő. Persze, hogy számít a pénz. Nekem sincs belőle sok. Épp ez az! Borzasztó, hogy ennek a nyomorult papírnak kell az életünket irányítania, és folyton azon kell gondolkodnunk, hogy hogyan éljünk meg. Azt látom, hogy mai közfelfogás nem vezet sehova, mert ha csak a pénzre gondolnánk, akkor folyton csak nyomorultnak éreznénk magunkat. Kellenek a magasztosabb dolgok, ahhoz, hogy ne csak végigszenvedjük az életünket. Nem képmutatás ez, hanem egyfajta igény. Ki kell lépnünk abból a mederből, amit mások vájtak számunkra.

2010. ápr. 8. 23:42
 26/28 anonim ***** válasza:

Jól beszélsz előttem szóló egyáltalán fogalmuk sincs a megrögzött fideszes rajongóknak arról hogy a mi országunkban mi diktálhatnánk(persze ha nem veszik meg a politikusaink bőrét kilóra mint ahogy ez meg is történt).Nem vagyok gazdasági szakember de azt tisztán látom 8milliomod magammal, hogy nagyon olcsón adjuk a bőrünket mindenféle pénzes hatalmaknak. Jó lenne ha tovább látnának végre a politikusaink, és nem a felvillantott milliók villognának a szemük előtt , hanem a Magyar nemzet kincseinek a kiaknázása, ezeknek a megfelelő rangsorba tétele az unió gazdasági területén. Magyarul tiszteljék becsüljék megfizessék a jó minőségű áruinkat. Ne a földre szórják kényszerből a kisgazdák a búzát a kukoricát stb...

Apropó a multik helyett egyébként lenne igény arra hogy új és több kisebb üzlethálózat nyíljon országszerte ráadásul több esély lenne arra hogy Magyar kézbe legyenek végre! Miért gondoljátok hogy nem lennénk el az ízetlen zöldségeik gyümölcseik nélkül, nem beszélve a silány minőségtelen hús termékeikről. Munkahely teremtés kérdése???? Lehet hogy most éppen szarban lennének az alkalmazottaik ez igaz de ha megszűnne netán egy multi áruház nyílna helyette 10-20db kisbolt. Amikor elprivatizálták a fémipari gyárainkat az olajipari gyárainkat a bányász városaink gyárait ahol a lakosok 80 százaléka abból tartotta fent a családját, és egyik napról a másikra megszűntek 10ezrek munkahelyei. Akkor miért nem foglalkozott senki szerencsétlenekkel, talán mert a politikai elit jól megtömte a zsebeit ezekből a kiárusításokból egytől-egyig ,csak nem engedték hogy fény derüljön arra hogy mire is ment ki a játék. A politikusaink tehetnek az ország helyzetéről nem pedig mi, csak ezt akarják bemagyarázni a jó népnek!Sajnos sokan el is hiszik nekik ezért bíztok a fideszbe ennyire még mindig!

2010. ápr. 9. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Kedves 09:54-es!

Nem értem miért kell a Fidesznek és a Jobbiknak egymással versengni. Én a Fideszt támogatom, ennek ellenére ugyanaza a véleményem, mint Neked. Feltételezem, Jobbikos vagy. Én is a magyar termékeket szeretném a polcokon látni nem a nyugatról beszállított pocsék minőségű termékeket.

A multik megszüntetésésvel is egyet értek, nem értem , akkor miért kell minig a Fideszeseket piszkálni. Inkább fogjunk össze, és azt az erőt fordítsuk az Mszp kiiktatására. :)

2010. ápr. 9. 12:56
 28/28 anonim ***** válasza:
12.56 kedves vagy te is ,és elnézésedet kérem ha megbántottalak csak már kivan éleződve ez a vita itt a gy.kérdéseken. Én értek a szép szóból. Bár csak mindenki értene.... Akkor nem lenne ilyen nézeteltérés ember és ember között.Egy a célunk hogy megéljünk mindannyian normális munkából normális átlag keresettel a saját hazánkban, és ne a tolvajkodás legyen kifizetődő., Nekem ehhez a jobbik nézete áll legközelebb mint megoldás! Tényleg mindenen gyökeresen kell változtatni! Kisebb változások nem segítenek rajtunk! Ha a fideszesektől nem azt hallaná az ember állandóan hogy kiábrándult kommunista rasszista stb...biztosan nem lenne ilyen ellentét közöttünk emberek között! Nem hiszem hogy különbség van ember és ember között Magyarországon mert politikailag másképpen lát, és mégis micsoda ellentétek alakultak ki közöttünk! Attól tartok ez azért van így mert űr tátong mindenkinek a lelki világában és a feszültséget így vezeti le! Reméljük egyszer lesz egy élhetőbb Magyarország ahol büszke lehetsz majd hogy ide születtél , és nem egymást marcangolják az emberek az utcán a világhálón! A megoldást bármelyik párt elhozhatja csak reméljük minél előbb!
2010. ápr. 9. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!