Fletó. Oké. egy gazember. De erről semmi?
Mindenki marhára el tudja mondani, hogy mit követett, vagy követne el a DK elnöke, meg tagjai is. Hogy miket művelt Fletó. Igen biztos mindenki hallotta az öszödi izét. Mindenki tud mindenről amit művelt. De ezt nem látta senki? : https://www.youtube.com/watch?v=2zRhcheLoic
Ez miért nem számít? Biztos láttátok, de semmi? Ezt nem vesszük figyelembe?
42#-es:
Nem is a pénzért teszi, ellenben a mi Viktorunkkal. De én továbbra is azt állítom sokkal rosszabbnak állítják Ferencet be mint amennyire rossz. Pusztán mert útban van ilyen Viktor féléknek,meg Vona féléknek. Annak idején így bántak el az MDF-el is, ak nem állt hozzájuk mint Lezsák, azt azóta is perelgetik, meg lejáratják, sikerrel hiszen kiszálltak a politikai életből. Ez a külömbség: Fletóval nem sikerült.
Saját magát járatja le, de te még mindig nem érted. :)
Fletó végleg elkaparta magát, max, az olyanok szavaznának rá mint te, aztán jöhetsz a "mer' lejáratják szegényt" meg a "Zorbán és a Vona sem jobb", de a legtöbbeknek nem lesz szimpatikusabb ez a politikai bohóc, még akkor sem ha amúgy váltanák a fityuszt. :)
44#:
Remek, de sose mondtam hogy "ő a tökéletes csak lejáratják szegényt". Nem erről van szó barátom. De azt nem óhajtom elfogadni hogy bármelyiktől rosszabb. Bármelyik téren. Se nem hülyébb se nem tolvajabb. Lopni mind lop, ő is. Hazudni mind hazudik, ő is. Egy szikrával több becsület attól lehet benne öreg.. . Még mindig szinte senki nincs tisztában a személyével. Az van beadva az emberkéknek hogy "mindenről ő tehet." Hat év után is...azóta ezvan beledumálva az emberekbe de gőzük nincs semmiről. Tudod vannak nagy gazemberek megvannak nagyon nagy gazemberek. Ő legfeljebb a nagy ,a nagyon nagyok meg vele törölköznek. Mint mondtam a válságos idők miatt valójában sose tudtuk meg milyen kormányfő. Abban a helyzetben egyik se lett volna külömb. De így egyszerű volt eltűntetni, legalább az ellenfeleinek nincs rá gondja. Szerintem logikus, lehet jobban utálni mint a többit, de láthatjuk, marhára megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!