Jobbik kampányzárón miért a székely himnuszt is énekelték?
"Láttátok hogy milyen kevesen voltak? Elfogynak vagy mi?"
hol élsz te?
nagyon sokan voltunk ott :)
" Azér, mert Erdély és Magyarország revízióját akarják, meg mert hülye nacionalista bunkók..."
figyelem
a következő szavaim megzavarhatják a fórumozók nyugalmát
elolvasását semmilyen korosztálynak nem ajánlom!!!
kivétel csak ennek a kedves válaszolónak
a jó büdös k. anyádat te sz@rhzi hulladék
nem vagy Magyar b+
köszönöm további jó fórumozást
" Az origo szerint (ami nyilván hazudik XD) csak pár százan voltak. Az tényleg rengetek:D Annyian voltak az LMP-én is."
ja ok te jobban tudod :)
Az OVB 6:3 arányú döntése szerint hiteles az a hangfelvétel
itt is nyilván hazudik xD
A Székely himnuszt énekelni közvetlenül a Magyar himnusz után a Miép kezdte el kb 15 éve. Ma már senki sem tudja, ki kezdte el, de az biztos, hogy spontán indult el a gyűléseken. Minden naggyűlés végén elkezdte valaki a tömegben, a többiek pedig bekapcsolódtak. Én akkor voltam 15-16 éves, és ennek köszönhetően tanultam meg a Székely himnuszt....
A Jobbik ezt a tradíciót csak átvette.
Én magam már rég nem vagyok Miép-szimpatizáns (már akkor sem volt a számomra vállalható, hogy azért utáljak valakit, mert "utálni való a fajtája"), de sokat tanultam akkoriban a hazaszeretetről, és a magyar jelképekről.
A mai Jobbiktól azonban ráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!