Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg "futbólia" leszünk?...

Tényleg "futbólia" leszünk? Mikor lesz már vége ennek az "elmebajnak"?

Figyelt kérdés
Nem elég a stadionokra költött többszázmilliárd?Most Orbán legújabb ötlete az,hogy "megdobja" a Fradit és a Videotont 10milliárd forinttal,mert évről évre a BL csoportkörében akarja látni a magyar baknokcsapatot. Ennyire elgurult a gyógyszere?Arról már nem beszélve,hogy ezzel lényegében eldönti,hogy melyik két csapat "jogosult" a magyar bajnoki címre.Hiszen ezzel akkora előnyt biztosít nekik,amivel a többi csapat,aligha versenyezhet.És mindezt közpénzből.Normális dolog ez?

2016. máj. 8. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Unalmas már ez a stadionozás.

Nézd, régebben mi magyarok még jó futballisták voltunk és nagy hírnevünk volt a világban.

Mára azonban ez teljesen megváltozott.

Amilyen manapság a magyar foci, teljesen helyes, hogy ilyen sokat költenek rá.

Bár most kicsit fejlődtünk ugye kijutottunk az EB-re.

Gondolj bele, hogy futballba jók vagyunk az milyen sokat jelent?

Bővülnek a sportolási lehetőségek is.

Ha valaki azzal jön, hogy "há mé nem költ inkább az egészségügyre" annak azt javaslom ne a Fidesznél keresgélje a bajt az egészségügy rossz helyzete miatt..

2016. máj. 8. 17:23
 12/22 A kérdező kommentje:
#7:Értem,szóval értelmes érveid,gondolataid,nincsenek.Te is azon a szinten vagy,hogy aki a kormány bármely intézkedését,döntését ellenzi,az csakis "ballibsi" lehet.
2016. máj. 8. 17:24
 13/22 anonim ***** válasza:

# 11/12 Időpont ma 17:23

Azt ugye tudod, hogy a 24 csapatos EB-re már régebben is kijutottunk volna? :-)

2016. máj. 8. 17:26
 14/22 A kérdező kommentje:
#11:Nem tudom,hogy végigolvastad-e a kérdést,mert most konkrétan nem a stadionokra költött pénzekkel van a bajom,bár azt is sokallom.Egyébként azért azt megjegyezném,hogy én imádom a focit,huszonegynéhány évig jártam meccsekre,szóval nem vagyok "alapból" fociellenes,inkább a mértékkel vannak problémáim.
2016. máj. 8. 17:30
 15/22 A kérdező kommentje:
#6:Mondjuk,én kétlem,hogy a stadionoktól jönne létre egészségesebb társadalom.Oda a nézők nem sportolni járnak. Illetve hát,nem járnak.Persze,lehet azokban koncerteket,vagy akár politikai naggyűléseket is tartani,de azért egy futballstadionnak talán mégis a futballhoz van a legtöbb köze.Nézd meg egy nb1-es forduló nézőszámait.Pedig most "futballáz"(hőemelkedés) van,hiszen 30év után újra kint vagyunk egy világversenyen.Igaz,jobbak nem lettünk,hiszen a 4évvel ezelőtti feltételekkel ugyanúgy nem jutottunk ki.Tehát előrelépésről akkor beszélhetünk majd,ha sikerül továbbjutni a csoportból.Szóval,szerintem kicsit utópisztikus vágyálom csupán,hogy sokszorosan visszahozzák az árukat.Pláne egy felcsúti,mezőkövesdi, stb.,stb. stadion.De egyébként a kérdés konkrétan ezúttal nem a stadionokról szól.
2016. máj. 8. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem elég a stadion ezek a semmirekellők még uszodákat és kézilabdacsarnokot is építenek. És sport centrumokat , vívócsarnokot. Mindenféle multifunkcionális sportcsarnokokat. Meg még 32 tanuszodát is. Egyszer s mind legyen elég ebből. Nem hogy örülnének hogy el van a gyerek egy okos telefonnal. Vagy verheti a számítógépet egész nap. Teljesen igazad van kérdező gyomorforgató amit csinálnak , sportolásra akarják ösztönözni a gyerekeket. A hideg is kiráz.
2016. máj. 8. 18:10
 17/22 A kérdező kommentje:
#16:Ennyire nem kellene "elborulni".Senki nem mondja,hogy ne költsenek a sportra,sőt azt sem,hogy ne költsenek a futballra.Az arányokkal van baj.Mennyit költenek a futballra például,a többi sporttal szemben és mit kapnak cserébe?És mint már írtam,a nézőszámok egyáltalán nem teszik indokolttá a dolgot.A tanuszodák meg végképp nem passzolnak ide,mert mondjuk a Fradi stadionban bárki nem focizhat.Ahogy valamelyik hozzászóló írta,nem "grundokról" van szó,nem a tömegsport támogatásáról,hanem az élsportról.Bár,mint másoknak is írtam már ez a kérdés,csak érintőlegesen szól a stadionokról.A Fradinak és a Videotonnak adandó 10milliárd forint az,ami kiverte nálam a biztosítékot.
2016. máj. 8. 18:22
 18/22 anonim ***** válasza:

# 16/17 Időpont ma 18:10

Még mindig nem grundokat építenek te nagyon túlképzett...

2016. máj. 8. 18:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Illetve,hogy egészen pontosan fogalmazzak:Orbán évi 10-10milliárdra emelné a Fradi és a Videoton költségvetését,nyilván nem magántőkéből.Eddig a Fradi költségvetése volt a legnagyobb:3milliárd.Túl azon,hogy a közpénzek elköltésének ez-e a legjobb módja,ezután van-e értelme más csapatoknak "bajnoki álmokat" szövögetni? Mint a kérdésben írtam,gyakorlatilag kijelölné,melyik két csapat között kell kiosztani minden évben,a bajnoki aranyat.
2016. máj. 8. 18:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Az hogy neked nyilván való hogy nem magántõkébõl még nem biztos hogy úgy van. Egyenlõre senki nem mondta állami pénzbõl emelnék a pénzkeretet. Remélem nem is abból fogják.
2016. máj. 8. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!