Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyitva vannak már a boltok...

Nyitva vannak már a boltok vasárnap megint?

Figyelt kérdés

Kicsit le vagyok maradva, de jobban örülnék, ha ismét aznap vásárolhatnék, amikor akarok.

Most mi a helyzet?

2016. máj. 8. 15:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyitva _lehetnek_. De nem biztos, hogy nyitva is vannak.
2016. máj. 8. 15:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen nyitva. Viszont valószínűleg hamarosan újra bezárnak a tervezett 200%-os műszakpótlékok miatt.
2016. máj. 8. 15:53
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

'Igen, nyitva. Mehetsz megint vásárolni hogy ba*szódnál meg!'

Neked milyen hátrányod származik abból, ha vasárnap is mehetünk boltba?

2016. máj. 8. 16:21
 4/16 anonim ***** válasza:

ma 16:00

Mi van, haver? :D

Neked is elgurult a gyógyszered, Mint Kövér Lacikának? :D

Nyugszik a beteg! :D

2016. máj. 8. 16:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az egyik coop nyitott ki. De ott sem voltak túl boldogok az eladók
2016. máj. 8. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos igen

A zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az embereket eltávolítsa az anyagi világtól és helyette a templomba járnának az emberek és a családdal töltenék idejüket.

A pláza csak arra jó, hogy az emberek kiélvezzék az anyagias pazarlást!

A kormány próbál tenni ez ellen de sajnos belebukott

Éljen a KDNP!S külön Semjén Zsolt

2016. máj. 8. 17:13
 7/16 anonim ***** válasza:

'Sajnos igen

A zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az embereket eltávolítsa az anyagi világtól és helyette a templomba járnának az emberek és a családdal töltenék idejüket.

A pláza csak arra jó, hogy az emberek kiélvezzék az anyagias pazarlást!'

Még mindig nem értem, mi fáj nektek abban, ha az ember fia vasárnap is betérhet a közértbe?

Szerintem vagyunk annyira érettek szellemileg, hogy magunk döntsük el, mit akarunk csinálni és nem mások döntik el helyettünk. Ne nézz már minket pólyás csecsemőknek, ha lehet.

Am elárulná vki, mi ez a fene nagy templombajárás-mánia mostanában?

2016. máj. 8. 17:19
 8/16 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy a pláza volt az utolsó utáni gondolatom.

De ha már ott tartunk, hogy nekem mi bajom származhatna abból, hogy vasárnap nem tudok boltba menni, akkor ennyiből Neked meg abból mi bajod származhatna, hogy tudok vasárnap is vásárolni..

Vannak olyan helyzetek, amikor jól jön ez a vasárnapi nyitvatartás.

Egyébként meg kétlem, hogy bárki is a családjával töltötte volna ezt az időt...Ez kb olyan, mintha a vásárlás időpocsékolás lenne, pedig nem az.

(persze nem az észnélküli vásárlásokra, meg plázákra gondolok)

Köszi a válaszokat!

2016. máj. 8. 17:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére újra kinyitottak .Én már egy éve nem tudtam bevásárolni . Mert én csak vasárnap érek rá boltba menni.Mivel hétfő reggel nulla órától szombat éjfélig megállás nélkül dolgozom. 30 kilót fogytam. Csak a munkahelyi autómatákból eszem már egy éve de már undorodom a sok csokis croissantól. Viszont így 1 évi kajapénzem megmaradt.
2016. máj. 8. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Igen nyitva, szerencsére.

Én is örülök neki hogy kinyitottak. Már nagyon untam hétfő reggel a szombati száraz zsömlét enni.

Nekem is kereskedelmi végzettségem van, de sose kellett minden hétvégén dolgozni (míg boltban dolgoztam) és nem is értem, hogy akkor más szakmákban dolgozók miért nem nyavalyognak? Az embereknek soha semmi nem jó. Mikor be akarták zárni a boltokat, akkor azért sírtak, hogy hát mi lesz velük, meg mekkora bérkiesés, meg úristen.

Most hogy kinyitották, most meg az a baj, hogy dolgozni kell. 2 pihenőnap így is úgyis van a héten....én tényleg nem értem....komolyan.

2016. máj. 8. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!