Nyitva vannak már a boltok vasárnap megint?
Kicsit le vagyok maradva, de jobban örülnék, ha ismét aznap vásárolhatnék, amikor akarok.
Most mi a helyzet?
'Igen, nyitva. Mehetsz megint vásárolni hogy ba*szódnál meg!'
Neked milyen hátrányod származik abból, ha vasárnap is mehetünk boltba?
ma 16:00
Mi van, haver? :D
Neked is elgurult a gyógyszered, Mint Kövér Lacikának? :D
Nyugszik a beteg! :D
Sajnos igen
A zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az embereket eltávolítsa az anyagi világtól és helyette a templomba járnának az emberek és a családdal töltenék idejüket.
A pláza csak arra jó, hogy az emberek kiélvezzék az anyagias pazarlást!
A kormány próbál tenni ez ellen de sajnos belebukott
Éljen a KDNP!S külön Semjén Zsolt
'Sajnos igen
A zárvatartás egy lépés lett volna, hogy az embereket eltávolítsa az anyagi világtól és helyette a templomba járnának az emberek és a családdal töltenék idejüket.
A pláza csak arra jó, hogy az emberek kiélvezzék az anyagias pazarlást!'
Még mindig nem értem, mi fáj nektek abban, ha az ember fia vasárnap is betérhet a közértbe?
Szerintem vagyunk annyira érettek szellemileg, hogy magunk döntsük el, mit akarunk csinálni és nem mások döntik el helyettünk. Ne nézz már minket pólyás csecsemőknek, ha lehet.
Am elárulná vki, mi ez a fene nagy templombajárás-mánia mostanában?
Hidd el, hogy a pláza volt az utolsó utáni gondolatom.
De ha már ott tartunk, hogy nekem mi bajom származhatna abból, hogy vasárnap nem tudok boltba menni, akkor ennyiből Neked meg abból mi bajod származhatna, hogy tudok vasárnap is vásárolni..
Vannak olyan helyzetek, amikor jól jön ez a vasárnapi nyitvatartás.
Egyébként meg kétlem, hogy bárki is a családjával töltötte volna ezt az időt...Ez kb olyan, mintha a vásárlás időpocsékolás lenne, pedig nem az.
(persze nem az észnélküli vásárlásokra, meg plázákra gondolok)
Köszi a válaszokat!
Igen nyitva, szerencsére.
Én is örülök neki hogy kinyitottak. Már nagyon untam hétfő reggel a szombati száraz zsömlét enni.
Nekem is kereskedelmi végzettségem van, de sose kellett minden hétvégén dolgozni (míg boltban dolgoztam) és nem is értem, hogy akkor más szakmákban dolgozók miért nem nyavalyognak? Az embereknek soha semmi nem jó. Mikor be akarták zárni a boltokat, akkor azért sírtak, hogy hát mi lesz velük, meg mekkora bérkiesés, meg úristen.
Most hogy kinyitották, most meg az a baj, hogy dolgozni kell. 2 pihenőnap így is úgyis van a héten....én tényleg nem értem....komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!