Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha van itt egyáltalán SZDSZ-sz...

Ha van itt egyáltalán SZDSZ-szavazó, miért az?

Figyelt kérdés

(Láttam, hogy volt már ilyen kérdés, de érdemi válaszokat ott nem nagyon találtam. Éppen ezért most is előre szólok, hogy !!!NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ZSIDÓZÁSRA, MELEGEZÉSRE ÉS DROGOSOZÁSRA!!! Aki ilyesmivel jönne, az már eleve ne is kezdjen gépelni, mert úgy le lesz pontozva, mint a huzat.)

Tényleg kíváncsi lennék rá. Nem vagyok se Jobbikos, se Fideszes, se az MSZP-s (SZDSZ-es meg főleg nem), viszont a dolgok jelen állása szerint nekem legalábbis úgy tűnik, hogy az SZDSZ még az MSZP-nél is jobban lejáratta magát, és annál is ezerszer mélyebbre süllyedt. Ezek után tényleg kíváncsi lennék rá, hogy aki még mindig kitart mellette, az miért teszi?

2010. ápr. 8. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért, lehet szavazni az SZDSZ-re? Én ismerek olyat aki rájuk szokott szavazni, de mintha most nem lehetne: O.o
2010. ápr. 8. 18:08
 2/7 Dávid ***** válasza:

Nincs SZDSZ, néhány másodvonalbeli szdsz-es átment az MDF-be, a korrupt főkolomposok meg remélhetőleg a süllyesztőbe mennek.

Kóka János pl. az LMP kampányát segítette, Kuncze Gábor meg az MSZP-be tervez menni, vagy nyugdíjba, még ő se tudja.

SZDSZ-re nem lehet szavazni.

2010. ápr. 8. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer szavaztam rájuk, de nem nevezném magamat SZDSZ szavazónak. Meg most nem is lehet rájuk szavazni.
2010. ápr. 8. 19:07
 4/7 Dávid ***** válasza:
A liberálisok többsége az MDF-re szavaz
2010. ápr. 8. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:

^^

ÉS előre láthatólag így se jutnak be XD

2010. ápr. 8. 20:55
 6/7 A kérdező kommentje:
18:56 - Mondjuk a Kókás sztori szerencsére kamu. De hogy érted azt, hogy nem lehet rájuk szavazni? Ténylegesen nem lesznek rajta a lapon (ezen mondjuk csodálkoznék, de örülnék neki), vagy csak átvitt értelemben érted?
2010. ápr. 8. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
19:07 - Az előbbi kérdés persze hozzád is szól.
2010. ápr. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!