Ha van itt egyáltalán SZDSZ-szavazó, miért az?
(Láttam, hogy volt már ilyen kérdés, de érdemi válaszokat ott nem nagyon találtam. Éppen ezért most is előre szólok, hogy !!!NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ZSIDÓZÁSRA, MELEGEZÉSRE ÉS DROGOSOZÁSRA!!! Aki ilyesmivel jönne, az már eleve ne is kezdjen gépelni, mert úgy le lesz pontozva, mint a huzat.)
Tényleg kíváncsi lennék rá. Nem vagyok se Jobbikos, se Fideszes, se az MSZP-s (SZDSZ-es meg főleg nem), viszont a dolgok jelen állása szerint nekem legalábbis úgy tűnik, hogy az SZDSZ még az MSZP-nél is jobban lejáratta magát, és annál is ezerszer mélyebbre süllyedt. Ezek után tényleg kíváncsi lennék rá, hogy aki még mindig kitart mellette, az miért teszi?
Nincs SZDSZ, néhány másodvonalbeli szdsz-es átment az MDF-be, a korrupt főkolomposok meg remélhetőleg a süllyesztőbe mennek.
Kóka János pl. az LMP kampányát segítette, Kuncze Gábor meg az MSZP-be tervez menni, vagy nyugdíjba, még ő se tudja.
SZDSZ-re nem lehet szavazni.
^^
ÉS előre láthatólag így se jutnak be XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!