Mit szóltok a kormány döntéséhez, hogy szétverik az OEP-et?
Engem nem igazán izgat, hogy ki milyen oldali.
A hazugság, meg a félremagyarázás zavar.
Hajaj, az eddigi "átszervezések" is olyan jól működtek, hogy ihajj-csuhajj :-D
Ja, nem.
Ne általánosíts 1-es!
Nem vagyok baloldali!!!
Csak érdekel a dolog, hogy ez most mi lenne, miért akarja ezt tenni a kormány!
A kérdésemre válasuoljatok és ne provokáljatok!
OEPesek gondolom azért aggódnak, mert kitehetik őket zsíros közpozíciókból, hogyha nem "kompromisszumosan" megy a hatalomátmentés.
Nem tudom kérdező, a "szétverik az OEP-et" elég provokáló már önmagában. Annyit tudunk mindannyian, amit Lázár elmondott, és gyakorlatilag nem mondott semmit.
Kérdező, 1-eske vagyok. Nem általánosítottam, konkretizáltam. Igazad van, nem feltétlenül vagy baloldali, bármelyik másik Fidesz-ellenes "erő" lehetsz. Ellenzéki, illetve ellenséges hangnemet ütöttél meg. Saját ékesszólás a "szétverik", vagy olvastad valahol?
Egyébként a baloldalra jellemző, hogy ha megváltoztatja valaki az ő valamelyik nagyszerűen megalkotott művüket, akkor egyből azt bégetik, hogy "szétverik". Nem tudnak elképzelni jónak senki más által megszervezett akármit. Ők a tudás és az igazság letéteményesei, a hatalom jogos birtokosai.
Amit orbánék átszerveznek vagy megvédenek annak lőttek. :-)
Ittvan a klik, azt is milyen "jól" megszervezték. na az OEP is a klik sorsára fog jutni az a gyanúm.
Ez egy újabb lehetőség csupán az urambátyám mutyikorrupciós világ további terjeszkedésére.
Minden átszervezésnél újabb orbánrokonság kerül jó állásokba, újabb felesleges főigazgató-helyettesi, alelnöki, controlling igazgatói és egyéb állásokat találnak ki.
Az egyetemi kancelláriák kiépítésével például a felesleges naplopó bürokraták számát megduplázták az oktatók egy részét pedig leépítették vagy megsarcolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!