Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem sok mindent befolyásol a...

Nem sok mindent befolyásol a hangfelvétel, nem?

Figyelt kérdés

Kiszivárgott amit Kubatov mondott.De ez több okból sem zavarhat sok vizet:

1.túl késő

2.aki nem netezik, az nem hallja mindkét oldal álláspontját

3.ha valaki jobboldali az nem nagyon vesz baloldali újságot,a jobboldaliban pedig csak megemlítik.

4.Ha meg is tud mindenki mindent, akkor sem sok ember fog elpártolni, csak pár tízezer.mivel ez azért nem olyan durva.

Szerintetek?

2010. ápr. 8. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Én meghallgattam a felvételt, de nem mondott semmi újat. Az MSZP-seknek épp úgy van listájuk, mint ahogy a Jobbik is gyártani fogja majd"

írom én, fideszeseket ez nem fogja zavarni, ki lesz ez magyarázva. Az, hogy mondjuk számon van tartva, ki ment el szavazni, és kire szavazott, meg hogy ezeket az infokat honnan szerezték be ennyire pontosan, az már lényegtelen.

2010. ápr. 8. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:

"írom én, fideszeseket ez nem fogja zavarni, ki lesz ez magyarázva."

Soha nem szavaztam a Fideszre, nem is fogok. De azért nem ringatom magamat abban a hiszemben, hogy ez pártfüggő lenne. Mint ahogy az öszödi beszédet sem értettem, miért érte váratlanul az embereket, hisz MINDEN párt hazudott. Nem mondom, hogy egyetértek azzal, hogy így mennek a dolgok, és valóban, jobb helyeken tényleg lenne foganatja, de én azt kérdeztem, ki csodálkozik ezen?

Ez komolyan megüti az ingerküszöböt ennyi politikusi szemétség után?

2010. ápr. 8. 15:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem ez az első gusztustalan húzása a Fidesznek.

Titoktörvény,Danubius, sláger, és a többi....

Gyáva egy párt, nem hajlandóak vitázni sem.

Ilyen beszari társaságot még nem láttam. Nem értem, mit esznek rajtuk.4 évük lesz, utána mennek az mszp után.

2010. ápr. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!