A baloldaliak meg a liberálisok miért támogatják annyira az abortuszt?
Figyelt kérdés
Nem inkább azt kellene elérni hogy ne legyen rá szükség?2016. máj. 5. 09:27
21/32 anonim válasza:
A baloldal nem támogatja az abortuszt, hanem "nem tiltja". Ebben az esetben a kettő között óriási különbség van!
Kérdező! Szükség mindig lesz rá, mert alakulhatnak úgy a dolgok, hogy el kell, vagy el akarják vetetni a gyereket. Már ez önmagában iszonyatos tragédia egy anyának, legalább ne kelljen feketén megoldania!
22/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen meg is értem olyan esetben, amit említettem korábban, hogy a koegámék bevállalták a gyereket, pedig tudták, hogy nem lesz ép, és 20 évesen is pelenkázni kellett. Ilyen esetekben igen, indokolt és nem is tiltanám. Amivel a bajom van, hogy valaki csinált egy ellenkampányt, ami akár ösztönözhet elgondolkodásra, és ezt elég élesen bírálta a blikk. Amíg nem tiltanak, csak brutális módon hívják fel a figyelmet hogy "nézd ember, mit teszel", azzal mi a baj?
2016. máj. 5. 22:16
23/32 A kérdező kommentje:
Én egyébként pont még a füvet sem tiltanám, mert véleményem szerint sokkal egészségtelenebb dolgokat etetnek és itatnak meg velünk, a tiltás pedig csak segíti a bűnözést.
2016. máj. 5. 22:19
24/32 tetro válasza:
22.16
ezek szerint a "liberálisok" az a Blikk? :D
25/32 anonim válasza:
Mert nemzet- haza- és családellenesek.
26/32 A kérdező kommentje:
"ezek szerint a "liberálisok" az a Blikk? :D"
Látom jó hülyének lenni. Ablikk tudtommal liberális beállítottságú, tehát nekik a szócsövük, mint az index is.
Ugye te sem gondoltad komolyan hogy megkérdeztem magyarországon egyenként az összes liberlis beállítotságú embert?
2016. máj. 6. 18:02
27/32 anonim válasza:
Ne általánosíts! Én például baloldaliként teljes mellszélességgel az abortusz betiltása mellett állok.
28/32 anonim válasza:
A liberálisok azt támogatják hogy ne tiltsák be. Ez a szabadságjogokhoz tartozik.
29/32 anonim válasza:
más életének elvétele nem szabadságjog
30/32 Gauldoth válasza:
Továbbra sem értem, hogy például 27-es, vagy 29-es, miért gondoljátok, hogy ezt a döntést mondjuk nektek kéne meghozni az anya (és apa) helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!