A liberálisok és baloldaliak miért részrehajlóan állnak az összeesküvés-elméletekhez?
Azt vettem észre az összeesküvés-elméletek tanulmányozása kapcsán, hogy a Fidesz, a Jobbik és az oroszok konspirálását, háttérből irányítását, manipulációit axiómaként, valóságos dologként tüntetik fel a baloldaliak és a liberálisok, míg ha meg valaki olyat állít jobboldaliak, normális, mérsékelt jobbosként, nem szélsőjobbosként, hogy a Soros György-féle pénzemberek, Izrael, az USA és kiszolgálóik összeesküdnek, próbálnak a háttérből irányítani, manipulálni, akkor meg kezdik az illetőt lehordani, mindennek elszidni.
Mitől különbbek azok az összeesküvés-elméletek, amelyek céltáblájában a Fidesz / Jobbik / oroszok vannak minden őrültséggel megvádolva, mint amelyekben az USA / Izrael / hozzájuk köthető befolyásos emberek, mint Soros György állnak józan dolgokkal megvádolva ?
Senki nem mondta, hogy az USA és Izrael nincsenek szövetségben egymással és hogy Soros György nem ehhez a politikai tömbhöz tartozik. Azt sem állította senki, hogy nem a saját érdekeiket képviselik.
Azt viszont ti szoktátok tagadni, hogy a Jobbik és a Fidesz Putyin csicskája lenne és hogy az oroszországihoz hasonló diktatúrát akarnak Magyarországon kiépíteni, ahol van egy dúsgazdag, szűk réteg és vannak az értük robotoló szegények.
Jól van 53%, látom már itt is magyarázkodsz.
A baj az, hogy továbbra is nagyon szarul csinálod.
Azt nem értem hol maradt a gyíkemberezés?
Csak nem leszoktattunk róla?
2-es, ha érvekkel nem tudsz hozzászólni, akkor minek írsz kommentet? Az nem érv, hogy a másik hülye, mert nem ért veled egyet.
Nem fognád be a pofádat esetleg?
Érv? Nálad? :)
Még mindig nincs gyíkember meg seggszétrúgás?
Kérlek mesélj még, milyen okosságok vannak a tarsolyodban?
Hogy tudnám elérni, hogy szétrúgja a seggem Gyuri bácsi?
Mit csinálok?
Rajtad röhögök, hogy már zsidózol is meg marhaságokat terjesztesz, hogy szuperzsidók jönnek a Sátántól.
Le akartam feküdni, de megnézem már mit majomkodsz össze, rég szórakoztam ilyen jól egy libsi bohócon :)
Ti szoktátok irkálni, hogy a zsidók irányítják a világot és a Sátán parancsait teljesítik.
Akkor most a saját baromságaitokon röhögsz?
Biztos szoktam ilyet írni :)
De kérlek magyarázd meg:)
Te tényleg ennyire hülye vagy?:D
Tudsz olyat linkelni, ahol a Sátánról írok? :D
Ezt ott vetettem fel, amikor arról volt szó, hogy miket szoktak irkálni a konteós elmebetegek, vagyis a a hozzád hasonlók.
És ne játszd a hülyét, amikor nagyon is jól tudod, hogy miről van szó, mert már nagyon fárasztó vagy.
Tehát nem tudsz, a legjobb pedig, hogy ennek ellenére te meg akarod magyarázni, hogy én ebben hiszek :)
Honnan ez a mérhetetlen önbizalom? :D
A gyíkemberektől, esetleg Gyuri bácsitól? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!