A liberálisok és baloldaliak miért részrehajlóan állnak az összeesküvés-elméletekhez?
Azt vettem észre az összeesküvés-elméletek tanulmányozása kapcsán, hogy a Fidesz, a Jobbik és az oroszok konspirálását, háttérből irányítását, manipulációit axiómaként, valóságos dologként tüntetik fel a baloldaliak és a liberálisok, míg ha meg valaki olyat állít jobboldaliak, normális, mérsékelt jobbosként, nem szélsőjobbosként, hogy a Soros György-féle pénzemberek, Izrael, az USA és kiszolgálóik összeesküdnek, próbálnak a háttérből irányítani, manipulálni, akkor meg kezdik az illetőt lehordani, mindennek elszidni.
Mitől különbbek azok az összeesküvés-elméletek, amelyek céltáblájában a Fidesz / Jobbik / oroszok vannak minden őrültséggel megvádolva, mint amelyekben az USA / Izrael / hozzájuk köthető befolyásos emberek, mint Soros György állnak józan dolgokkal megvádolva ?
"Tehát nem tudsz, a legjobb pedig, hogy ennek ellenére te meg akarod magyarázni, hogy én ebben hiszek"
Elmondanád, hogy hol írtam olyat, hogy te személyesen ebben hiszel?
Én azt mondtam, hogy a konteós marhák ebben hisznek. Arról én nem tehetek, hogy te is ilyen vagy, csak te éppen ebben nem hiszel, mert nálad más baromságok a favoritok.
53%
Én miben hiszek?
Holnap fel fognak hívni végre a másik munkahelyről, hogy átvesznek, mert végre bővítik a létszámot?
Szerinted csajomnak a zöld vagy a kék felsőt vegyem meg? Melyiknek fog jobban örülni?
Mi lesz a jövő heti lóttószám?
És igen, hiába izélsz, gyíkemberek léteznek, a párhuzamos zsidó univerzumból érkeztek, ahová a holokauszt során menekültek el a zsidók és most szövetséget kötöttek! 4!4!4!4
Fúú úgy látszik ezt a hetet se tudtuk megúszni anélkül, hogy belefussak egy igazi idiótába.
Pedig vasárnap van!!!
7. hozzászólás.
Na én léptem, hülyét csinálsz magadból aztán meg magyarázkodsz:)
További sok sikert!;)
"7. hozzászólás.
Na én léptem, hülyét csinálsz magadból aztán meg magyarázkodsz:)
További sok sikert!;)"
Nem kellene magyarázkodnom, ha nem lennél szellemi fogyatékos.
Neked is sok sikert a gonosz világhatalom elleni elkeseredett harcban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!