Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok és baloldaliak...

Jeffrey Spender kérdése:

A liberálisok és baloldaliak miért részrehajlóan állnak az összeesküvés-elméletekhez?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az összeesküvés-elméletek tanulmányozása kapcsán, hogy a Fidesz, a Jobbik és az oroszok konspirálását, háttérből irányítását, manipulációit axiómaként, valóságos dologként tüntetik fel a baloldaliak és a liberálisok, míg ha meg valaki olyat állít jobboldaliak, normális, mérsékelt jobbosként, nem szélsőjobbosként, hogy a Soros György-féle pénzemberek, Izrael, az USA és kiszolgálóik összeesküdnek, próbálnak a háttérből irányítani, manipulálni, akkor meg kezdik az illetőt lehordani, mindennek elszidni.

Mitől különbbek azok az összeesküvés-elméletek, amelyek céltáblájában a Fidesz / Jobbik / oroszok vannak minden őrültséggel megvádolva, mint amelyekben az USA / Izrael / hozzájuk köthető befolyásos emberek, mint Soros György állnak józan dolgokkal megvádolva ?

2015. okt. 11. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Tehát nem tudsz, a legjobb pedig, hogy ennek ellenére te meg akarod magyarázni, hogy én ebben hiszek"

Elmondanád, hogy hol írtam olyat, hogy te személyesen ebben hiszel?

Én azt mondtam, hogy a konteós marhák ebben hisznek. Arról én nem tehetek, hogy te is ilyen vagy, csak te éppen ebben nem hiszel, mert nálad más baromságok a favoritok.

2015. okt. 11. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:

53%

Én miben hiszek?

Holnap fel fognak hívni végre a másik munkahelyről, hogy átvesznek, mert végre bővítik a létszámot?

Szerinted csajomnak a zöld vagy a kék felsőt vegyem meg? Melyiknek fog jobban örülni?

Mi lesz a jövő heti lóttószám?

És igen, hiába izélsz, gyíkemberek léteznek, a párhuzamos zsidó univerzumból érkeztek, ahová a holokauszt során menekültek el a zsidók és most szövetséget kötöttek! 4!4!4!4

Fúú úgy látszik ezt a hetet se tudtuk megúszni anélkül, hogy belefussak egy igazi idiótába.

Pedig vasárnap van!!!

2015. okt. 11. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:

7. hozzászólás.

Na én léptem, hülyét csinálsz magadból aztán meg magyarázkodsz:)

További sok sikert!;)

2015. okt. 11. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Igazság szerint, mindenki a saját igazát akarja bele látni a világba és a másikra mondja hogy összeesküvéselmélet.
2015. okt. 11. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:
A baloldaiak nem ismerik el, hogy az az őrültség amiben agymosottan hisznek, az összeesküvéselmélet lenne. Ez a lényeg !
2015. okt. 11. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

"7. hozzászólás.

Na én léptem, hülyét csinálsz magadból aztán meg magyarázkodsz:)

További sok sikert!;)"

Nem kellene magyarázkodnom, ha nem lennél szellemi fogyatékos.

Neked is sok sikert a gonosz világhatalom elleni elkeseredett harcban!

2015. okt. 11. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!