Ilyet lehet csinálni?
Kaptam egy levelet a helyi fideszes képviselő jelölttől. Olyasmi állt benne, hogy mivel ez az első választás, ahol szavazhatok, szavazzak a fideszre.
Namost, ez az ember valami igazgató helyettes most abban a suliban, ahova jártam. A levél az én nevemre, az én címemre szólt. Megteheti egy politikus, hogy felhasználja a személyes adataimat az iskola adatbázisából?
Máshonnan nem tudhatja, hogy mikor születtem és hol lakom.
A Fidesz?
Most buktak le hogy mindenkit lajstromba vettek.
Nevetséges antidemoktarikus csőcselék.
kedves "legális" hozzászóló, a bibi az, hogy a választók nevét és lakcímét vehetik meg, nem az életkorát, tudtommal.
tehát akkor honnan tudja a fidesz, hogy a kérdező 18-22 éves, tehát először szavazhat?
"persze, és aki nem szavazott tavaly mert nem akart nem volt kedve, stb? kíváncsi lennék, hogy vajon ők is kapnak e erről papírt. nem hiszem."
Lassan mondom, hogy te is értsd V Á L A Sz T Á S I N É V J E G Y Z É K, tudod, az a névjegyzék, amibe még valamikor február-március környékén bekerült mindenki aki szavazóképes, és amiről értesítenek abban a levélben, amiben a kopogtatócédulát is megkaptuk. Így már érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!