Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem tűnik Vona Gábor...

Csak nekem tűnik Vona Gábor szövege, , hablatynak" mostanában?

Figyelt kérdés

Interjúkban felvázolja hogy 2017 a népszerűség szerzés ideje lesz, 2016 a kormányra való felkészülés éve, s 2015 a migráns válság kezelésének és a 2. helyezés megerősítésének az éve stb. stb.

Szerintem ezt egyáltalán nem lehet így lebontani, jól hangzik ezek az egyszerű csoportosítások, de semmi nincs mögötte, mi az hogy nem tudom melyik év a kormányra való felkészülés ideje volt? Eddig alkalmatlannak tartotta a pártját erre? S pár elnöki tag leváltásával alkalmasabb lesz? Nekem az volt csalódás hogy megint iskolázatlan embereket tett alelnököknek.. Toroczkainak levelezős egyeteme van (kommunikáció), Dávidnak meg Főiskolája... Most komolyan, nem tud találni valami jó képességű embereket is a pártba?

S az mi hogy 2015 a második hely stabilizálásának az éve volt? Én azt látom hogy a Jobbik semmit nem erősödött szinte, csak a baloldal gyengült.. Ők 20%-ról el se mozdultak, ezzel akkor meg mit stabilizáltak, vagy milyen munka kellett ehhez?

Mindig szajkózza hogy kormányváltásra készülnek. De mégis mivel? A Fidesz tábora duplája a Jobbikénak, illetve most lassan 2 év elteltével ugyan ott vannak mint eddig, elhiszem én hogy megint nőnek egy 5%-ot, vagy max mondjuk 10-et, de azt mégis hogy képzeli el hogy hirtelen leváltják a kormányt a semmiből? Tud valamit amit mi nem? És ha nem lesz 2/3-a az LMP-vel együtt, akkor ki fogja megszavazni a korrupció ellenes javaslataikat? S ráadásul a fővárosba gyakorlatilag 0-ák, és gyakorlatilag abszolút %-ban utol is érnék a Fideszt, körzeti választásokon még a baloldal is jobb náluk jelenleg, 10 legnagyobb városból 1 polgármesterük sincs...

Alelnöknek is azért rakja be a polgármestereket mert ők ,,győztesek", DE egy várost/falut megnyerni szerintem semmi köze nincs egy ország megnyerésében, ott ők lettek a polgármesterek... Ezt én egyáltalán nem tartom akkora teljesítménynek amivel bizonyítanák hogy győzelemre viszik a pártot.. Simán nem volt jobb, s kész. Azt is elhiszem hogy talpra esett ügyes emberek, de semmivel nem látom őket többnek mint Novákot, vagy Apátit, ők is simán nyerhettek volna ha szülőfalujuk/városuk olyan helyzetbe lett volna s indulnak..

Szóval nekem amiket mond olyan értelmetlen, értelmezhetetlen mellébeszélős szövegnek tűnik :/. Még sok mindent tudnék írni, de remélem ebből mindenkinek teljesen világos hogy mi a felvetett téma, és mit tartok zavarosnak a mostani kommunikációjában.

Amire mindenkit megszeretnék kérni hogy ne minősítsen senkit durva jelzőkkel, ne térjünk el a témától és kulturáltan nyilvánítsuk ki a véleményünket. Előre is mindenkinek köszönöm!

2016. máj. 4. 17:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha valami elírás, hibás adat van akkor bocsánat, javítsatok ki! Bocsánat, van rá esély :).
2016. máj. 4. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Vona Gábor helyesen ismerte fel, hogy konszolidálódni kell, mert a fasiszta retorikára nem harapnak már az emberek. Csőcselékből pedig nem lesz meg a parlamenti többség.

Most megpróbálja szobatisztává tenni a pártját, kimosdatni a martalócokat, hogy felkészítse őket a fidesszel való koalícióra, mert ez az egyetlen esély arra, hogy valaha kormány közelébe kerülhessenek.

2016. máj. 4. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Tényleg egy toroczkai lehet alelnök? Nem egyszerű...

Valóban puhulnak...

2016. máj. 4. 18:29
 4/4 MolotovPunk ***** válasza:

Jobbik esetében esetleg koalícióról lehetne szó,de abból valószínűleg pártszakadás lenne.

De,hogy egyedül nem fogja leváltani a Fideszt az is biztos.

Viszont,ha mégis Fidesz-jobbik koalíció lesz,akkor előbb utóbb a Jobbik is oda fog jutni,mint az SZDSZ...

2016. máj. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!