Valaki szavaz a DK-ra 2018-ban? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 20:03
11/15 anonim válasza:
" Azt már értem ez a nyugati országoknak miért lenne jó, de nekünk mikor és miért is?"
Semmiért, európa nem lesz "egységes" egy darabig az biztos, amikor a migránsválság is eléggé kifogott rajta.
Ez csak pár díszliberális lázálma. :)
12/15 anonim válasza:
"újra lemaradunk és egy Kazahsztán-szerű orosz-félgyarmati illiberális féldiktatúra leszünk-e,"
Az a baj, hogy eddig egyedül akkor maradtunk le, amikor ilyen feriféle europeer politika folyt.
13/15 Gauldoth válasza:
Igen, csak akkor....
MSZP nélkül Európa csak a mi szavunk lesné, nem :-D
14/15 anonim válasza:
A dk egy viccpárt, nevetségesebbek mint a kétfarkú kutya párt! Szerintem 2018-ban a parlamentbe sem fognak bejutni...
15/15 anonim válasza:
" Szerintem 2018-ban a parlamentbe sem fognak bejutni..."
Sajnos ez nem biztos mert majd más nem az összef.sás hátán újra felkapaszkodik.
Meg a főbohóc nyom bele még egy kicsit a természetesen kemény munkával szerzett vagyonából. :) (Irónia off.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!