Mi lehet a 2018-as választásokkor?
Én szerintem a Fidesz megint nyer, de a Jobbik is erős lesz.
Szerintetek van még a baloldalnak jövője? Van egyáltalán rendes, használható nézeteket valló baloldal?
De miért akarsz baloldalt? Nem tanultál törit ? Én 4-es voltam belőle mindig meg most is.
Egy használható baloldal csak akkor használható ha nincs. Gondolj csak a franciákra, szegények mennyit szívnak a csávóval. Vagy a görögök Alex bácsival, megszavaztatja velük demokratikus úton azt amit a nép akar, de ő nem úgy gondolja és teljesen mást csinál (nem ha értetted akkor jó mert én se)
Ha 2018-ba nem a Jobbik győz akkor le lehet húzni a rolót, mert egy menekültsimogató ország lesz Magyarország.
A Jobbik jelenleg nem találja a helyét, mivel a Fidesz folyamatosan elcsábítja a szavazóit. A Jobbik most "néppártinak" nevezi magát, kénytelenek, mert rájöttek, hogy az eredeti radikális megjelenésükkel elriasztanak szavazókat.
Fidesz fog nyerni sajnos, mert nincs épkézláb ellenzék.
Baloldal: Előre látható szerintem, hogy a parlamenti küszöböt is épphogy átlépik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!