Miért hiszik azt sokan, hogy a Fidesz nemzeti érzelmű párt?
Figyelt kérdés
Elképesztő, hogy a baloldaliak is majd mind elhiszik, sőt fasisztázzák, antiszemitázzák (!), rasszistázzák őket, és összekötik a Jobbikkal. Pedig néhány valóban magyarbarát megnyilvánulás (Nyirő újratemetése, migránskérdés, kerítés, stb.) mellett legalább annyi magyarellenes is akad. A minap Horthyt nevezte idegen hatalom kiszolgálójának Orbán Viktor. Ahogy szegény meggyilkolt Hóman Bálintot is, akinek egyik városban sem engednek szobrot állítani a "nemzeti érzelműek". (Miközben van pl. Nagy Imre-szobor, sok kommunistáról elnevezett közterület, 56-os pufajkásoknak rendeznek állami temetést.) Kevesen tudják, de a Fidesz bizony kivonult anno tiltakozásul a Trianon megemlékezésről is. Politikai ellenfeleiket alkalmazza milliókért, vagy állami kitüntetést ad nekik. Amikor valamilyen etnikai villongás van, következetesen, mindig a kisebbségek oldalára áll, és egyenruhás bűnözésről beszél. Régen én is fideszes voltam, de a Jobbik és egy hírportál teljesen felnyitotta a szemem. Egy ilyen hiteltelen, bizonytalan ideológiájú, önmagának folyton ellentmondó pártra nem értem, miért szavaznak ennyien. Ráadásul nem ismerek fanatikusabb szavazókat, ők bármit képesek megmagyarázni.2016. máj. 3. 10:28
21/21 anonim válasza:
Én sem akar egy muszlimot sem ide, és a cigókból sem.
Én BALLIBERÁLIS vagyok, de ők valahogy nem azok.
Az arabok például kifejezetten "illiberálisnak" tűnik. Ez kell nektek? Ilyen világ? Mert nagyjából orbi is ilyenben gondolkozik, csak nem iszlám köpenyben.
"Régen én is fideszes voltam, de a Jobbik és egy hírportál teljesen felnyitotta a szemem. "
Shhhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!