Miért hiszik azt sokan, hogy a Fidesz nemzeti érzelmű párt?
Ettél ma már Túró Rudit?
A Rubik-kocka kirakása megvolt?
Nosza, rajta! Jobb lenne, ha belekezdenél, mert nem leszel Igaz Magyar! Nem lesz meg a helyed a világban!
Gyerünk, csak magyarosan! Mert csak a magyaroknak vannak gazdag tudományos és sporteredményei, másoknak nincsenek! Nincs is helyük a világban, csak a Magyar Nemzeti Magyaroknak van! Szüksége is van ránk a világnak! Ugye anyu? Ugye szüksége van ránk a világnak? A Magyar Magyarokra! Bebizonyítjuk ám a világnak, hogy szüksége van a Magyarokra! Építünk stadinyonokat meg kisvasutat, de akkor is bebizonyítjuk ám, mert kisebbségi komplexusunk van és BE KELL BIZONYÍTANUNK!
A Nemzeti Keresztyén Magyar tudósok bebizonyították, hogy a Világegyetem pulikutya alakú és a galaxisok úgy helyezkednek el benne, mint a pulikutya szőrszálai.
Ez is bizonyítja, hogy nekünk van a legmegérdemeltebb helyünk a világban! Csak szüksége van ránk a világnak!
Jól megmutattuk nekik!
És azt amúgy tudtátok, hogy a Pancsó Öcsi a Világ legnagyobb focistája és ő is Magyar volt?
Na ugye, bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a legjobbak! Szerintem építsünk is egy stadiont, amit róla nevezünk el!
Legyen mondjuk.... Felcsúton! Hiszen ott nőttem fel és mivel én vagyok a Magyar Király, ezért legyen már ott, ahol én nőttem fel, HÁDENEM?
"Ettél ma már Túró Rudit? A Rubik-kocka kirakása megvolt? Nosza, rajta! Jobb lenne, ha belekezdenél, mert nem leszel Igaz Magyar!"
- Ez mégis milyen válasz arra, amit írtam?
"Mert csak a magyaroknak vannak gazdag tudományos és sporteredményei, másoknak nincsenek!"
- Hol szerepel bármi akár csak ilyesmi a szövegben?
Ezek a hozzászólások... Te komolyan beteg ember vagy.
"Most akkor kisebbségi komplexusunk van, vagy felsőbbrendűnek tartjuk magunkat?"
A felsőbbrendűség-tudat a kisebbségi komplexust szokta kompenzálni.
Te is tudnád, ha értenél akár egy minimális szinten is a pszichológiához, de úgy tűnik, hogy nem értesz.
"A felsőbbrendűség-tudat a kisebbségi komplexust szokta kompenzálni."
Erre te vagy a legjobb példa!
"A felsőbbrendűség-tudat a kisebbségi komplexust szokta kompenzálni."
Ha népekről van szó, akkor szerintem ez nem így van. Pl. a németek, olaszok, angolok, franciák, amcsik joggal érzik jobbnak magukat az átlagos népeknél. Van, ahol egyszerűen ilyen a nemzeti karakter (pl. németek, angolok). A zsidóknak, muszlimoknak a vallásuk alakította így a karakterüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!