Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy a Fidesz nemzeti érzelmű párt?

Figyelt kérdés
Elképesztő, hogy a baloldaliak is majd mind elhiszik, sőt fasisztázzák, antiszemitázzák (!), rasszistázzák őket, és összekötik a Jobbikkal. Pedig néhány valóban magyarbarát megnyilvánulás (Nyirő újratemetése, migránskérdés, kerítés, stb.) mellett legalább annyi magyarellenes is akad. A minap Horthyt nevezte idegen hatalom kiszolgálójának Orbán Viktor. Ahogy szegény meggyilkolt Hóman Bálintot is, akinek egyik városban sem engednek szobrot állítani a "nemzeti érzelműek". (Miközben van pl. Nagy Imre-szobor, sok kommunistáról elnevezett közterület, 56-os pufajkásoknak rendeznek állami temetést.) Kevesen tudják, de a Fidesz bizony kivonult anno tiltakozásul a Trianon megemlékezésről is. Politikai ellenfeleiket alkalmazza milliókért, vagy állami kitüntetést ad nekik. Amikor valamilyen etnikai villongás van, következetesen, mindig a kisebbségek oldalára áll, és egyenruhás bűnözésről beszél. Régen én is fideszes voltam, de a Jobbik és egy hírportál teljesen felnyitotta a szemem. Egy ilyen hiteltelen, bizonytalan ideológiájú, önmagának folyton ellentmondó pártra nem értem, miért szavaznak ennyien. Ráadásul nem ismerek fanatikusabb szavazókat, ők bármit képesek megmagyarázni.

2016. máj. 3. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Ettél ma már Túró Rudit?

A Rubik-kocka kirakása megvolt?

Nosza, rajta! Jobb lenne, ha belekezdenél, mert nem leszel Igaz Magyar! Nem lesz meg a helyed a világban!

Gyerünk, csak magyarosan! Mert csak a magyaroknak vannak gazdag tudományos és sporteredményei, másoknak nincsenek! Nincs is helyük a világban, csak a Magyar Nemzeti Magyaroknak van! Szüksége is van ránk a világnak! Ugye anyu? Ugye szüksége van ránk a világnak? A Magyar Magyarokra! Bebizonyítjuk ám a világnak, hogy szüksége van a Magyarokra! Építünk stadinyonokat meg kisvasutat, de akkor is bebizonyítjuk ám, mert kisebbségi komplexusunk van és BE KELL BIZONYÍTANUNK!

2016. máj. 3. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:

A Nemzeti Keresztyén Magyar tudósok bebizonyították, hogy a Világegyetem pulikutya alakú és a galaxisok úgy helyezkednek el benne, mint a pulikutya szőrszálai.

Ez is bizonyítja, hogy nekünk van a legmegérdemeltebb helyünk a világban! Csak szüksége van ránk a világnak!

Jól megmutattuk nekik!

2016. máj. 3. 12:15
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

És azt amúgy tudtátok, hogy a Pancsó Öcsi a Világ legnagyobb focistája és ő is Magyar volt?

Na ugye, bebizonyítottuk, hogy mi vagyunk a legjobbak! Szerintem építsünk is egy stadiont, amit róla nevezünk el!

Legyen mondjuk.... Felcsúton! Hiszen ott nőttem fel és mivel én vagyok a Magyar Király, ezért legyen már ott, ahol én nőttem fel, HÁDENEM?

2016. máj. 3. 12:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Most akkor kisebbségi komplexusunk van, vagy felsőbbrendűnek tartjuk magunkat? Na jó, téged tényleg nem nehéz megtéveszteni nemzeti dumákkal, benned alapból több van egy kerékkel.
2016. máj. 3. 12:33
 15/21 Pro Patria ***** válasza:

"Ettél ma már Túró Rudit? A Rubik-kocka kirakása megvolt? Nosza, rajta! Jobb lenne, ha belekezdenél, mert nem leszel Igaz Magyar!"

- Ez mégis milyen válasz arra, amit írtam?

"Mert csak a magyaroknak vannak gazdag tudományos és sporteredményei, másoknak nincsenek!"

- Hol szerepel bármi akár csak ilyesmi a szövegben?

Ezek a hozzászólások... Te komolyan beteg ember vagy.

2016. máj. 3. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért hiszik sokan,hogy a fidesz nemzeti érzelmű párt,mert sok a nyugger meg az alkoholista.Előbbi a múltban él-nem törődik a jelennel,és még ott tart,hogy a vezír megmentette az országot a kommunistáktól.Utóbbi,ha józan pillanatában elmegy szavazni-bár nem tud semmit a valóságról-,a propagandának bedől.Röviden mondhatjuk,hogy jellemzően azok hiszik el,hogy a fidesz nemzeti érzelmű,akik nem ismerik a valóságot.
2016. máj. 3. 12:43
 17/21 anonim ***** válasza:

57%-os!

Kösd fel magad inkább..

2016. máj. 3. 12:47
 18/21 anonim ***** válasza:

"Most akkor kisebbségi komplexusunk van, vagy felsőbbrendűnek tartjuk magunkat?"

A felsőbbrendűség-tudat a kisebbségi komplexust szokta kompenzálni.

Te is tudnád, ha értenél akár egy minimális szinten is a pszichológiához, de úgy tűnik, hogy nem értesz.

2016. máj. 3. 12:50
 19/21 anonim ***** válasza:

"A felsőbbrendűség-tudat a kisebbségi komplexust szokta kompenzálni."

Erre te vagy a legjobb példa!

2016. máj. 3. 12:53
 20/21 A kérdező kommentje:

"A felsőbbrendűség-tudat a kisebbségi komplexust szokta kompenzálni."

Ha népekről van szó, akkor szerintem ez nem így van. Pl. a németek, olaszok, angolok, franciák, amcsik joggal érzik jobbnak magukat az átlagos népeknél. Van, ahol egyszerűen ilyen a nemzeti karakter (pl. németek, angolok). A zsidóknak, muszlimoknak a vallásuk alakította így a karakterüket.

2016. máj. 3. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!