A magyarországi liberálisokat nem zavarja a román zászló? (úgy mint ahogyan a román liberálisokat a magyar)
NEM troll kérdés! (mielőtt még valaki sértődve jelentgetni kezdené)
ITT A LINK:
Magyarországon a liberálisok büszkén vallják, hogy Mátyás királyunk valójában egy román volt (tapasztalat).
Továbbá arról is meg vannak győződve, hogy Hunyadi János is szintén Ioan de Hunedoar névre hallgató román volt.
Horthy Miklós kormányfőnkhöz képest szerintük Hitler ártatlan volt.
A szlovák nyelvtörvény szerintük nem diszkrimináció, de amikor a migránsok túl cukros kompótot kaptak az már igen (444-re gondolok).
Sorolhatnám még nagyon sokáig kedves liberális testvéreink nézeteit, nemrég is arra hivatkozva akarták beengedni a migránsokat, mert az aradi vértanúk is migránsok voltak (PM).
Ellenben a Romániában a liberálisokat ott helyben agyonvernék (durván fogalmazva) ha például kicsit is kétségbe vonnák a dák-román elmélet tökéletességét.
És még Székelyföld ellen is aktívan fellépnek:
A román liberálisok is teljesen benne voltak, hogy Trianon napja nemzeti ünnep legyen Romániában és mindenkinek (magyaroknak is) kötelező legyen ekkor ünnepelnie:
Bár nemcsak a román liberálisok ünnepelnek Trianonnak, hanem magyarországi társaik is:
https://www.youtube.com/watch?v=vV6yPjb1fZI
12.12
nekem az első ötben maga az oldal is csak egyszer szerepel így rákeresve. de biztos neked máshogy keres a google :D
57%-os, te amúgy milyen származású vagy?
Lenne tippem, de jobb tőled hallani.
"és az első 500 találat mind az én kommentem? jól értem, ezt állítod? :D"
Édes Istenem, van ennél lentebb?
" Nem csak a liberálisok magyarellenesek, hanem minden értelmes ember.
Ezt jól jegyezd meg!"
Mégsem az értelem süt rólatok, hanem annak az ellentétje, csak úgy mint a román, satöbbi "kollégáitoknál". :)
13.53
van...
amikor rákeresel valakire a googlen, és átnyálazol ötszáz találatot, az a legalja :D
"amikor rákeresel valakire a googlen, és átnyálazol ötszáz találatot, az a legalja :D"
És még mindig nem esik le neki.....
"És még mindig nem esik le neki....."
Nem, nem is fog.
Látható, hogy nagyon tetszik neki az, hogy valaki 500* találatot nézett meg(ami nyilván szándékos túlzás).
Hiába, mondtam már az elején, hogy pszichiátrai eset.
Most akkor végre megmondanátok liberálisok, hogy miért törlitek le a válaszaim?
(már vagy három alkalommal)
Nektek ez jelenti a toleranciát és a mások véleményének tiszteletben tartását?
23.39
a liberálist szitokszóként használod.
a moderátorokat liberálisozod.
túl nagy agymunka azért nem kell a kiszámításához, miért törlik a válaszaid. még ha az oldal szabályzatát nem is voltál képes elolvasni a harmadik törlés után sem.
KÉTFÉLEKÉPPEN MEHETNEK ITT A DOLGOK:
1) A LIBERÁLISOK SZÉTBARMOLJÁK A KÉRDÉST
2) ELTŰNNEK A VÁLASZOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!