Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti elhiszitek, hogy azok az...

Gauldoth kérdése:

Ti elhiszitek, hogy azok az utalások (stb. ), amiket most az MNB titkosított, (legalább részben) nem saját zsebbe (értsd valahova "klán"-on belülre) megy?

Figyelt kérdés
Komolyan kérem azokat az embereket (főleg fideszeseket) akik szerint ez nem egy lopás elfedése, hogy kommentben írjon legalább annyit, hogy "Én elhiszem." !

2016. ápr. 27. 13:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Ezt már csak te tudhatod, hogy mit fizetnek.

Ha fizetnek, akkor egészségedre. Élj meg jól belőle.

Normális ember tényleg nem írna magától ilyeneket, amikor egy ország tudja mi volt akkor és mennyit javult mostanra a helyzet. összehasonlíthatatlanok a mai lehetőségek a korábbi elvonásokhoz és megszorításokhoz képest. Ezért áll a többség azon az oldalon, ahogy ismerjük is.

Csak néhány ilyen buta bérelt baloldali próbál kakiba pacskolni, hátha a másikat is összefröcskölheti vele, miközben ő maga lesz a leg52arosabb tőle.

2016. máj. 3. 07:19
 22/28 A kérdező kommentje:
Annyira sötét vagy, hogy a gyakori kérdések háttere is fekete az írásaid körül...... de hát nem, csak fizetik a demagógiádat!
2016. máj. 3. 11:09
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez télleg egy balfék mszp-s amikor nem tud érvelni akkor vagdalkozik :D
2016. máj. 3. 20:04
 24/28 A kérdező kommentje:

Looool.

Most komolyan? Leírtam az elején az érveimet és végig hangsúlyoztam, hogy nem vagyok MSZP-s. De örülök, hogy figyeltél az apró részletekre :-D

Szóval, nem vagyok az, őket is utálom, ők is loptak. Egyszerűen nem vagyok olyan kretén hogy az MSZP bűnei miatt mindenki más bűnözését elnézzem. A fidesz ugyanúgy (sőt nagyobb mértékben, de mind1 is, a lényeg hogy ők is rengeteget) lenyúlnak.

Ahogyan a kérdéstől sikeresen el is tértetek de még a szuper demagóg béríró fideszes is belátta, lopnak. Én pedig arra voltam kíváncsi hogy van-e olyan fideszes aki hisz nekik hogy nem?

Nem tudom, hogy ez jobb-e, de az derült ki, hogy nem. Egyszerűen beleegyeztek. Amit nem értek, ha nem részesedtek ebből.

Nagyon veszélyes, hogy idáig jutottunk, hogy már csak szavaztok rájuk, akármit is tesznek. És pontosan ezért tesznek akármit.

Lol, én vagyok érv nélküli, mikor az ipse kb. 3 oldalon keresztül írt csak a témától független MSZP lopásokról, hiába írtam közben 4x, hogy nem arról van szó.

Röhej...

2016. máj. 3. 22:55
 25/28 anonim ***** válasza:
79%

Amikor meg leírom az eredményeket és a tényeket amit mindenki elismert a baloldal rosszindulatú magyarellenes nézetein kívül, aki reálisan látja a világot, akkor Te csak annyit tudsz hozzá tenni, hogy "demagógia és sötét mint az akárki" ..mint pl a baloldali politika.

Az egészben az a legszebb, hogy éppen a kis jelentéktelen számú baloldali ellenzék mond ilyeneket a jobboldali többséggel szemben. A baloldal, akik éppen csak talán 6 évvel ezelőtt lettek eltávolítva, mert az embereknek nem könnyebbséget, csak mindig egyre nehezebb helyzetet teremtettek. Akik loptak csaltak hazudtak és nem az ország érdekében vettek el az emberektől, hogy működőképesre alakítsák valamiféle szerkezeti átalakítással, az ország gazdaságát működőképessé tegyék, hanem csak azért, hogy az MSZP politikusai be tudjanak fektetni indonéziai bányákban és az ottani infrastruktúra támogatására magyar vagyont saját pénzükként. [link]

Most meg a szerkezeti átalakítást próbálják korrupciónak beállítani. amivel a már elkezdett és eredményeket felmutató gazdaság politikánk tovább alakulhat előnyös irányba.

Azt meg lopásnak nevezik amikor most a hazai magánvállalkozókat helyezik előtérbe, akik itthon tartják azt a pénzt amit az MSZP korábban elvitt külföldre.

Amit kilopott a nyugati bankvilág támogatására a mostanra nekünk még mindig itt maradt, korábban bűnös módon megtévesztett deviza adósok pénzéből.

Az a demagógia amit te beszélsz amit a baloldal hangoztat. Sőt az mind csak mellébeszélés amivel el akarjátok fedni az eredményeket amit elért a jelenlegi vezetés már végre az eredménytelenül elmúlt 60 év után, aminek az utolsó 20 éve a 90'-es évektől kezdve, egészen 2010-ig romboló politikát folytatott, ami 2004-től gyorsult be annyira, hogy a nép már felkelt és el akarta zavarni a baloldalt már 2006 őszén! Amikor az Anti Demokratikus Koalíció mostani vezetője, AntiDemokratikusKoalíció mostani elnöke szétlövette a demokratikusan tiltakozó tüntetőket antidemokratikus módon.

A nép már alig tudta kivárni a választásokat, hogy elzavarja végleg a baloldali pártokat akik MSZP módra gondolkodnak!

Amikor már lehetőségünk volt, akkor a demokratikus választásokon tömeges erővel üldöztük ez a korábban Magyarország érdekei ellen működő MSZP kormányt és azóta is elutasítjuk az összes baloldali, Magyarországot romboló és a magyar embereket kiszolgáltatottságba, és tudatosan nyugati típusú elszálló árfolyamú bűnös kölcsönökbe taszító korábbi ellenünk irányuló nép ellenes elveket valló baloldali vezetést.

Soha többé MSZP-t, mert kampányban mindent ígérnek és a politikájuk időszakában köpönyeget váltanak és ellenünk tesznek minden lépésükkel !!!

Nem szabad kiengedni azt az "este éjjel és reggel hazug" korrupt tolvaj bandát megint a küzdőtérre, mert mindenünket elveszik és nem adnak amit lehet mint a mostaniak, csak megszorítanak amíg szusz van bennünk!

Soha nem azért vettnek el, hogy abból építsenek nekünk, hanem azért, hogy az emberek nyomorba taszításnak árán is kiszolgálják a nyugati pénzvilágot és ezzel eleget tegyenek a politikai megszorítások elvárásainak.

Az emberektől elvették a forint alapú hitel lehetőségét és bele kényszerítettek mindenkit tudatosan egy elszálló deviza alapú hitelbe, hogy ezzel is a népet használják ki és a bankvilágot támogassák, mint a minden kisembert megszorító hitelekkel.

Soha többé MSZP-t, de még a belőle kivált kisebb pártok nevén se engedjük őket átstrukturálódni átszerveződni, mert ha valaki szavaz az LMP-re, akkor oda fog belépni minden baloldali politikus és az LMP lesz egy olyan irányzatú párt mint az MSZP volt 2010 előtt (de lehet ez bármelyik baloldali, annak egy éven belül Gyurcsány lenne az élén és megint monopoly játéknak gondolná, ahol felelőtlenül eltaposhatnak bárkit mint korábban!

Csak, hogy el ne felejtsük, mi volt akkoriban, ha netán hatalomra kerülnének, akkor ennél rosszabb várható:

Tessék is van emlékeztetőnek, mit várhatunk, ha bármelyik baloldali párt kerülne kormányra:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=nJtkSL9S6bk

Ezért beszélünk mindig róluk, hogy el ne feledkezzünk arról az időszakról, amikor az adósság csapdába kergetett és éhhalál elől menekülő és egyre növekvő számú hajléktalanok otthona, és a felszámolt leépített egészségügy és oktatás mellett hörgő haláltábor lett Magyarország az MSZP idején !

.

Azt se felejtsük el, hogy most mindenki elismeri a fejlődésünket önmagunk korábbi színvonalához képest, ami arról a szintről indult amit megörökölt a mostani vezetés még 2010 elején az országot az államcsőd közelébe juttató MSZP vezetésétől.

Csak azért emlegetem megint és mindig az MSZP-t mert nem mondandhatok semmilyen más pártot, mert kizárólag az MSZP juttatta oda az embereket, hogy végül a megélhetési nyomorúságba kergetetten dühödten, szinte jelképes vasvillát ragadva elkergették a baloldal egészét, amit azóta is maximálisan elutasítanak. Nem véletlenül!

Ahhoz képest a jelenlegi vezetés már hatalmas és kedvező eredményeket ért el a gazdaság folyamatos szerkezeti átalakításával is és a korábban megszokott eredménytelen lépésekkel szemben álló, szokásostól eltérő, úgynevezett nem szokványos, unortodox gazdaságpolitikával, ami itthon tartja a hazai nagy vállalkozóknál, hazai multiknál működő vagyont, ami Magyarország önállóságának és erősödésének az egyetlen ma már lassan működővé váló járható útja.

Ezt nevezi a baloldal lopásnak és korrupciónak, mert nekik nem tetszik, mivel nem eladja a kis hazánkat és a munkaerőnket bagóért, mint azt ők akarták tenni, hanem felvirágoztatja a magyar emberek érdekében. (Nyilván nem az egyik évről vagy ciklusról a másikra.)

Ezzel jobban fizető munkahelyeket teremt és lassan de biztosan, legalább egy emberöltő alatt felzárkóztatja az országunkat a nyugati színvonalhoz. A kedvező változás az emberek hazai lehetőségeiben már érezhetően látszik.

Ez még csak a kezdet. Már nem emelkedik a lakás fenntartás díja, viszont a jövedelmek legalább értéktartóak lettek és nagyon lassan de emelkednek.

Milyen érdekes, épp ott elégedetlenkednek a legjobban ahol a legnagyobb bérfejlesztések voltak már. mert miért csak ennyit... na de egyszerre sokat meg miből..?

Most nem sorolom a sok támogatást amit a gyermekesek érdekében hoztak de a lényeg, nagyon nagyon sok apró dolgot össze sem lehet hasonlítani, az MSZP idején lévő szenvedéssel járó elvonásokat a mostanábasn megnyíló lehetőségekkel és könnyítésekkel, amikor mindenki attól tartott, ha honlap kiszervezik bagóért és csökken a fizetése, akkor nem tudja fenntartani az egyre megfizethetetlenebbre növekvő családi otthon fenntartási árait és utcára kerülnek mindannyian és széthullik a család.

Ma már értéke van az embernek! ..nem úgy mint az MSZP idején, akik csak beszélni tudnak a levegőbe, hogy netán megint hatalomra kerülve megfordítsák a köpönyegüket és elvegyenek megint mindenünket!

Hát nem!

Tudom, neked az demagóg és sötét írás, mert az emberek és az ország valódi értékeire mutat. Az meg a baloldaliak számára feketebárány aki Magyarország emberi értékei mellett áll ki!

A nyugati tőke az igen! A baloldal mindig azt fogja támogatni!

Az emberek meg dögöljenek bele, csak valahogy vissza jusson bármelyik baloldali párt a kormányra. Aztán jöhet megint Gyurcsány aki lenyúlja a hatlmat mint Medgyesinél de bárki más aki kiszolgálja az erőnkből Merkel asszony és az IMF, a világbank kívánalmait és Magyarország meg eltűnik, beolvad valahova gyarmatként. Aztán uralkodhat a baloldal.

2016. máj. 5. 11:01
 26/28 A kérdező kommentje:
Ezen már csak nevettem, de tényleg :-D
2016. máj. 5. 15:35
 27/28 anonim ***** válasza:
78%
Ezek szerencsétlenek csak vergődnek, nem tudnak mást. Már csak röhögnek kínjukban. Elqrták, ..lagbarúgtuk őket. Most a másikat is próbálják bekenni szárral, de csak saját maguk lesznek összemázolva vele. Kibe ne lehetne hibát találni és belekötni, ők már bele fulladtak nyakig rég. El lepte őket a híg trágya. Azért vergődnek, hogy másra fröcsköljék.
2016. máj. 7. 09:42
 28/28 anonim ***** válasza:
2016. máj. 14. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!