Miért vitatkozunk a migráns kérdésen és a határzáron, ha úgysincs beleszólásunk?
Aminek szintúgy semmi értelme.
Népszavazás még ügydöntő esetén egy "50%-os szintű", tehát még csak nem is sarkalatos törvényt eredményez.
A kérdést, ami az hogy "dönthet-e az országgyűlés a témában", alapból az dönti el, hogy az 50%-os törvények feletti joghierarchia(sarkalatos törvények, alkotmány ...) engedi-e A népszavazás, még a 2/3-os törvényeket sem módosíthatja, amiket viszont az országgyűlés igen, nem beszélve a nemzetközi szintű jogharmonizációs kötelezettségekről, amiről népszavazást sem lehet tartani.
Tehát a semmiről fogunk, ha fogunk szavazni.
Azért mert egy teljesen más kultúra és az emberek ettől tartanak... Sajnos csúnya vége lesz, de kényszeresen, én úgy láttam, hogy a kormány nem nagyon szeretné, azt a bizonyos pénzt pedig nem fogja kifizetni, bár, ha már összecsórták, legalább ennyit tegyenek már meg értünk..
Márpedig, ha nem fizetik ki, nő a népesség... Amit gondolom sokan nem akarnak, köztük én sem, azért nagy veszélyt is jelenthet és itt nem konkrétan a terroristákra gondolok, azok amúgy is bemásznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!