Most, hogy a Jobbik olyan lett, mint a Fidesz, mi értelme lenne váltani rájuk?
Eddig lett volna, mert radikálisok és akkor nem lopnak, de ha ilyen könnyen feladják az elveiket, akkor ahhoz is elég puhák lesznek, hogy mindannyian ellopkodjanak egy-egy milliárdocskát, ha éppen alkalmuk nyílik rá.
Amikor meg már összejön 8-10 milliárdocska, akkor már a 10 milliárdos lopások sem tűnnek majd olyan nagy tételnek, hát akkor miért ne lehetne azt is?
És már megint ott vagyunk, ahol a Fidesszel vagy bármelyik más párttal lennénk.
Akkor meg mire fel a csere?
"Nézz majd utána a radikális szó jelentésének, minden kötekedés nélkül mondom hogy szerintem nem vagy tisztában a jelentésével. :)"
A radikális azt jelenti, hogy valaki elhivatott, mániákus és fanatikus.
Ha ennyit sem tudsz, akkor minek szólsz bele?
"Nanana, attól még nem mondtak le az elveikről, hogy kicsit háttérbe húzódik pár ember."
Hát persze.
Ez a "nem rúgtalak fejbe, csak kicsit meglegyintettem a lábamat és arcon találtalak vele" tipikus esete.
"Nem valószínű, hogy eddig, 30-35 éves korukig tisztességes, nemzeti radikális, elvekkel rendelkező emberek voltak, és aztán megváltoznak, főleg ilyen hirtelen."
Vonának és Morvainak már villája van Budán.
Szerintem kicsit nézz utána a dolgoknak.
"A magyar érdekeket a Fidesz és a Jobbik képviseli.
Mi, az elnyomott tiszta szívűek, nem kérünk belőlük."
#3 kérdező
Ezt megmagyaráznád???
Semmi értelme mert a kettő lerohadtabb párt a magyar politikában, amúgy a jobbik is a fideszből nőtt ki...
Meg úgy általában sajnos jobboldali, sajnos neokeresztény, neokonzervatív meg ilyesmi.
Az első válaszoló jópofa volt: "nemzeti értékek". Az mi?
Nemzeti érdekek lehetnek talán, de az is mi? Az kinek az érdeke. Ez olyan mint a Megmondóember kérdező köteg 20000-es nevetséges példája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!