Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen rossz a közhangula...

Miért ilyen rossz a közhangulat Magyarországon? Félek hazajönni, mert lehet bedepizek az itteni emberek "életkedvétől"

Figyelt kérdés

Fél évig voltam Erasmus-sal Franciaországban, annyira jó ott az élet, annyira tiszta, rendezett, jót tesz már az is a léleknek, meg ott mindenki mosolyog és nevet, egyszerűen még a legszegényebb ember is jól él, stabil állása van, rendes egzisztenciája és állandóan pozitív és ezt is sugározza ki. Még azon is mosolyognak és viccesen nevetnek, ha az ember bénázik, mondjuk leborítja a cipőket a boltban, mert olyan jól élnek, hogy mit problémázzanak ilyen apróságokon. Magyarországon ilyenkor puskaporos lenne a hangulat és majd meg folytatnának az idegtől.

Teljesen más ez itt mint Magyarország, 10 millió depressziós, szegény, rabszolga munkás, közalkalmazott, roma és tolvaj politikusok országa vagyunk. Mit lehetne tenni ez ellen?

2016. ápr. 23. 12:09
1 2
 11/14 Baleszka válasza:
44%

Egyébként meg jól megszeded magad a csigaevőknél és itthon királyabb vagy belőle mint ott.

Én max ezért mennék ki külföldre egy-két évre. De a hazámat nem hagynám itt! Mégha visszajönne a baloldali szenny akkor sem!

2016. ápr. 23. 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

mért ilyen rossz ?

nehéz vidámnak lenni havi 90 ezerből 6+2 be dolgozni

persze persze itt minden oké

gyárban dolgozom pont német példát tudok mondani

multinál vagyok és a német gyárból áthoztak egy gépet jött is vele 2 adolf hogy elmagyarázza mi is van meg hogy a gépen

az egyik egy mérnök volt a másik egy operátor aki évek óta ezen a gépen nyomta

ITT JÖN A VICC: dumálunk velük, kérdezzük az operátort mennyit keres ? mondja hogy havi 1800-2000 euro (540-600ezer huf) mellettem lévő mérnök aki a mienk földhöz bazta a notesztét és elment

kérdezik az adolfok hogy mi a baja mondom ő 2 hónap alatt keres annyit mint nálatok az operátor amúgy mondom semmi különös, nekem fél év kell hozzá én is bazam oda a noteszom?

kitalálták a darabszámot 1200 naponta persze csak kezdetbe majd emelik nyugodjunk meg de legalább ellesz magába az opi hisz 1 fő a gép létszáma, németbe ugyan ez a gép 2-3 fővel működött napi 3-400 as darabszámmal

tudom itt nem rabszolgaság van csak 6X annyit dolgozzunk 6od annyi pénzért rosszabb munkabeosztásba és én még imádkozzak a kdmphez hogy van munkám?

nyugatabbra se kolbászból van a kerítés de ha csak annyit keresel hogy épphogy megélj, vegetálj az nem élet csak elnyújtott haldoklás

2016. ápr. 23. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Adolflandra kéne menni! Pulykakakast kéne venni...
2016. ápr. 23. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Én is nagyon boldog lennék, ha eltengilengiznék hetente a munkahelyemen 35 órát és 750 ezer forintot kapnék egyhavi tökvakarásért.
2016. ápr. 23. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!