Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a "munkáltatói"...

Magyarországon a "munkáltatói" szemlélet ilyen merev?

Figyelt kérdés

Elég nagy a rugalmatlanság, még a multiknál is.Azok közül 1-2 van, ami más.

Sokáig egy olyan cégnél dolgoztam, ahol a munkaidőm totál kötetlen volt.

Az 5 munkanapból kettőt otthon tölthettem és otthonról dolgozhattam.

Fizetésben is nagyon jó volt, csak sajnos felvásárolta egy konkurens cég, aztán leépítették az egészet.

A jelenlegi munkahelyemen is kötetlenben vagyok, de mindennap bent kell lenni.

Ennek a merevségnek semmi értelme.

Én ezt a munkát otthonról is tökéletesen eltudnám végezni.Maximum egy héten 2x bemegyek meetingre egyeztetni.

Tiszta felesleges bent ülnöm.

Előző cégemnél is volt vállalati laptoprom, telefon,ezekkel dolgoztam.A számítógépemen rajt volt a Lync, amivel az egész céghálózat minden dolgozója elérhető volt.

De, nem csak az én munkakörömben nem kellene bent ücsörögni az irodában.Hanem, rengeteg munkakörnél.

Például, itt a pénzügyes kollégáknak is elég lenne heti 2x bemenni, a többi otthonról eltudnák végezni.

2016. ápr. 23. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
nem mindenki ilyen kis szorgalmas, hogy otthon is úgy dolgozza le a 8 óráját, mintha az irodában ott lehelné a nyakát a főnöke
2016. ápr. 23. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Dehogynem.

Ki van adva, hogy mit kell megcsinálni, az ember maga osztja be az idejét.

Az a lényeg, hogy ellegyen végezve a munka, nem?

A régi munkahelyemnél, csütörtök, péntek , maikor otthonról dolgoztam, felkeltem fél 9-kor és szépen megcsináltam a dolgomat.

2016. ápr. 23. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:

kedves kérdező örülj hogy van munkád

itt az ország déli részén bemehetsz 12 órázni heti 6 napot persze csak 8X5 napot fizetnek a többi az le van nyelve ha nem tetszik keress mást

ja hogy nem nagyon van? látod látod nem véletlen teszi meg a munkáltató hisz tudja nem mondasz fel ha mégis éhendöglesz 300 másik meg összeveri egymást ezért a melóért mert más úgysincs

szóval sajnálom hogy be kell menned dolgozni és emberekkel kell találkoznod borzalmas lehet

2016. ápr. 23. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a "problémáddal" a többség szemében csak egy nyafizó kis hülyegyerek vagy, aki azon elégedetlenekdik, hogy nem nyalják ki elég mélyen a seggét. A többség még a rugalmas munkaidőről sem álmodhat.
2016. ápr. 23. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:

A munkáltatónak bizony "ki kell nyalnia" a munkavállalók seggét.Azért, mert akkor jobb a teljesítményük, jobban dolgoznak.

Erről kutatás is volt:

[link]

2016. ápr. 23. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

"itt az ország déli részén bemehetsz 12 órázni heti 6 napot persze csak 8X5 napot fizetnek a többi az le van nyelve ha nem tetszik keress mást "

Nyugi, nem csak a déli részén.

2016. ápr. 23. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

jajj ezek az indexes brittudósok...

a magyar melós a munka alól ott búj ki ahol tud

kis munkát kis ívben nagy munkát nagy ívben

2016. ápr. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!