Magyarországon a "munkáltatói" szemlélet ilyen merev?
Elég nagy a rugalmatlanság, még a multiknál is.Azok közül 1-2 van, ami más.
Sokáig egy olyan cégnél dolgoztam, ahol a munkaidőm totál kötetlen volt.
Az 5 munkanapból kettőt otthon tölthettem és otthonról dolgozhattam.
Fizetésben is nagyon jó volt, csak sajnos felvásárolta egy konkurens cég, aztán leépítették az egészet.
A jelenlegi munkahelyemen is kötetlenben vagyok, de mindennap bent kell lenni.
Ennek a merevségnek semmi értelme.
Én ezt a munkát otthonról is tökéletesen eltudnám végezni.Maximum egy héten 2x bemegyek meetingre egyeztetni.
Tiszta felesleges bent ülnöm.
Előző cégemnél is volt vállalati laptoprom, telefon,ezekkel dolgoztam.A számítógépemen rajt volt a Lync, amivel az egész céghálózat minden dolgozója elérhető volt.
De, nem csak az én munkakörömben nem kellene bent ücsörögni az irodában.Hanem, rengeteg munkakörnél.
Például, itt a pénzügyes kollégáknak is elég lenne heti 2x bemenni, a többi otthonról eltudnák végezni.
Dehogynem.
Ki van adva, hogy mit kell megcsinálni, az ember maga osztja be az idejét.
Az a lényeg, hogy ellegyen végezve a munka, nem?
A régi munkahelyemnél, csütörtök, péntek , maikor otthonról dolgoztam, felkeltem fél 9-kor és szépen megcsináltam a dolgomat.
kedves kérdező örülj hogy van munkád
itt az ország déli részén bemehetsz 12 órázni heti 6 napot persze csak 8X5 napot fizetnek a többi az le van nyelve ha nem tetszik keress mást
ja hogy nem nagyon van? látod látod nem véletlen teszi meg a munkáltató hisz tudja nem mondasz fel ha mégis éhendöglesz 300 másik meg összeveri egymást ezért a melóért mert más úgysincs
szóval sajnálom hogy be kell menned dolgozni és emberekkel kell találkoznod borzalmas lehet
A munkáltatónak bizony "ki kell nyalnia" a munkavállalók seggét.Azért, mert akkor jobb a teljesítményük, jobban dolgoznak.
Erről kutatás is volt:
"itt az ország déli részén bemehetsz 12 órázni heti 6 napot persze csak 8X5 napot fizetnek a többi az le van nyelve ha nem tetszik keress mást "
Nyugi, nem csak a déli részén.
jajj ezek az indexes brittudósok...
a magyar melós a munka alól ott búj ki ahol tud
kis munkát kis ívben nagy munkát nagy ívben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!