Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Áramlopás az új ürügy koncspci...

Áramlopás az új ürügy koncspciós pereknél?

Figyelt kérdés

Ugye eddig ha valaki ótban volt a politikában, akkor bekóstolták azzal hogy "plagizált". Volt több is Schmidt után akire kitalálták.

Eddig semmi, most meg hirtelen 2 zenész is 1 éven bellül "áramot lop".

Nem gyanús? Gondolom náluk mivel nem doktoriztak, más ürügyet kell kitalálni. Nekm ez olyannak tűnik mint az USA ha valakit meg akar támadni akkor "nézzétek, atomja van".

Itt meg ha a zenész ótban van akkor "nézzétek áramot lop". ??

2016. ápr. 21. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

hát igen, sajnos ma ha valakit el karnak tenni az útból, sajnos nagyon egyszerűen megy ebben az országban.

a bűncselekmény kreálása ellene mindig is bevált módszer volt, a másik pedig a pszichiátriai beteggé nyilvánítása, ez mindig attól függ, éppen kinek és milyen érdekét bántja az illető.

hát itt tartunk ....

2016. ápr. 21. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Szörnyű, hogy aki bűnt követ el, előbb utóbb meglakol érte...
2016. ápr. 21. 13:48
 3/12 A kérdező kommentje:
2: a kérdés nem erről szólt.
2016. ápr. 21. 13:57
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

A plágizálást az USAban nagyon komolyan veszik.

Európába valóban csak ürügy. Merkel ellenfelét azért mondatták le (még Schmidt előtt) mert egy bekezdést ollózott az elméleti bevezetőben. Röhej!!!

2016. ápr. 21. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy ez inkább azt jelzi, hogy aki lepacsizik a nagy kutyákkal annak mindent szabad addig, amíg kinyalja nekik.

De jaj annak aki nem! :DDD

2016. ápr. 21. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj kérdező, hogy most az ügyben valaki pártját szeretnéd fogni, és legitimmé tenni a kifogást, hogy 'rstn ki nem lopja az áramot...

hát van egy rossz hírem, áramot lopni pont olyan lopás, mintha a boltból emelnél el valamit

2016. ápr. 21. 14:44
 7/12 A kérdező kommentje:

6: látom még mindig nem érted a kérdést. Nem fogom senkinek a pártját. De leegyszerűsítem: Ezek koncepciós perek illetve támadások vagy nem?

Mindkét említett ember távol áll tőlem zeneileg is, Lakodalmas Lajos fénykorában keményen fiatal rocker voltam, így nem érdekelt. Az előzőből kifolyólag a kozsót leginkább nem is ismertem, mert utáltam azt a stílust.

Most egyszerűen nekem gyanús hogy hirtelen kettő is akadt, eddig meg soha.

A Lajcsi ügyet nem tudom hol tart, de a Kozsónál ma olvastam a cikket, hogy egy volt üzletvezető nyomta fel.

Ezek a dolgok kicsit mindig büdösek. Ugye a VOLT-on van a hangsúly. (és nem a feszültség hanem a múltidejű létige, ha már elektromosságnál tartunk.:))

3,5 évig nem bántotta az igazságérzetét, már ha tényleg így volt. De hogy már nem üzletvezető, akármilyen okból kifolyólag is nem az, most hirdelen felébredt az igazságérzet.

Szerintem egyébként nagyon könnyű valakit besározni ilyennel, mert a szolgáltatók is vadásszák a büntethető ügyfelet. Szerintem ha tudom ki vagy, hol laksz, és teszek a szolgáltatódnál egy névtelen bejelentést hogy szerintem másnesezed a gázórád, hamar a vádlottak padján találnád magad ártatlanul is.

2016. ápr. 21. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ha tudom ki vagy, hol laksz, és teszek a szolgáltatódnál egy névtelen bejelentést hogy szerintem másnesezed a gázórád, hamar a vádlottak padján találnád magad ártatlanul is."

Jelents. Jönnek ki, ellenőrizzék,aztán menjek haza, mert ugyan titkolnivalóm nem sok van.

A villanyórát plombálják. Olyan, mint egy szervizkönyv.

Lakodalmas úrnak sem az volt a problémája, hogy hamisan ítélték volna el, hanem hogy valaki beköpte. Pfff...

2016. ápr. 21. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

"Jelents. Jönnek ki, ellenőrizzék,aztán menjek haza, mert ugyan titkolnivalóm nem sok van.

A villanyórát plombálják. Olyan, mint egy szervizkönyv. "

ayayay hol élsz te, melyik országban? de kis naiv vagy ...

ellenőrzik, de csak az érdekeiktől függ, hogy aztán mi lesz belőle. lefoglalják aztán lesz rajta pár gyanús karc majd pár rejtélyes szakértői vélemény, aztán vagy lecsuknak vagy nem, attól függ kinek mennyire köptél a levesébe.

2016. ápr. 21. 15:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Én magyaroszágon nem lennék nyugodt. Hány olyant lehetett olvasni hogy kiszabták az 500 ezres bírságot, mert ráfogták az emberre hogy mágnesezte az órát. És itt a plomba nem sokat ér, a mágnestől nem védi meg.

Itt egy cikk, a kommenteket is érdemes olvasni:

[link]

Vagy ez már lecsngett?

2016. ápr. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!